ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ  ΝΟΜΟΥ 4682/2020 ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ:

“Οι νομοθετικές αυτές προβλέψεις είναι προδήλως αντισυνταγματικές, προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων και απαιτείται η άμεση κατάργησή τους” ...
...“Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 29.000 πολιτών που παρείχαν εξουσιοδότηση στον υπογράφοντα, σε μία και μόνο σελίδα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”,  να επιδώσει το παρόν στη Βουλή των Ελλήνων, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η   ευθύνη ενός εκάστου των 300 βουλευτών έναντι των Ελλήνων πολιτών είναι βαριά και ιστορική.”
____________
Το εξώδικο αίτημα προς τον Πρόεδρο της Βουλής, απευθυνόμενο τόσο στον ίδιο ατομικώς όσο και υπό την θεσμική ιδιότητά του, με την οποία καλείται να παραδώσει αντίγραφό του σε έναν έκαστο των υπολοίπων 299 συναδέλφων του βουλευτών στη Βουλή των Ελλήνων, παραδόθηκε υπογεγραμμένο από εμένα στον αρμόδιο Δικαστικό Επιμελητή, προκειμένου αυτός να προετοιμάσει τη σχετική διαδικασία και να το επιδώσει αύριο το πρωί στον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα.
Μόλις αύριο παραλάβω το αποδεικτικό επιδόσεως, θα το αναρτήσω μαζί με τα emails προς έναν έκαστο των 299 βουλευτών, πέραν του Προέδρου της Βουλής, με τα οποία θα τους γνωστοποιείται η επίδοση του εξωδίκου αιτήματος και θα καλούνται να ενεργήσουν κατά τον νόμο προς τον σκοπό της κατάργησης των αναφερομένων στο αίτημα φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020.
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια θα είναι η αντίδραση των βουλευτών. 
Επιδίδουμε όμως το εξώδικο αίτημα κατά τρόπο που να θέτει έναν έκαστο εξ αυτών ενώπιον της ατομικής ευθύνης του. 
Ατομική ευθύνη την οποία απαιτούν καθημερινά από εμάς, ώστε είναι ώρα να απαιτήσουμε και εμείς από αυτούς να την αναλάβουν ένας έκαστος των βουλευτών και όλοι μαζί συλλογικά, έναντι του τεραστίου χρέους τους προς τους Έλληνες πολίτες και τα παιδιά τους. Χρέος να απαλλάξουν τον ελληνικό λαό από τις επονείδιστες νομοθετικές διατάξεις που στοιχειώνουν τις ζωές μας.
Επαναλαμβάνω ότι κάθε επίθεση και κάθε χτύπημα στο σύστημα το πληγώνει. Φυσικά, ξέρουμε πόσο επικίνδυνο είναι ένα πληγωμένο θηρίο. Και όλες οι τελευταίες αντιδράσεις είναι αντιδράσεις πληγωμένου θηρίου.

Να θυμάστε όμως ότι είναι απλά ένα βήμα πριν το οριστικό τέλος.
Νίκος Αντωνιάδης


Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ - Η ΩΡΑ ΤΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ...

στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger