[Σε έξι μήνες θα πεθάνει έλεγε το απόρρητο τηλεγράφημα της πρεσβείας για τον Χριστόδουλο. Είναι επικίνδυνος για τα σχέδια της Μακεδονίας. Έχει μεγάλη επιρροή στον λαό και επηρεάζει τις πολιτικές αποφάσεις. Πρέπει να αντικατασταθεί με κάποιον πιο βολικό. Η τον Ζακύνθου ή τον Ιερώνυμο. ]





 
Όλα τα παραπάνω αναδημοσιεύονται από ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή από το λογαριασμό της στο facebook. 


Το έγγραφο αυτό μπορεί να το δείτε ΕΔΩ





Ας ξεκαθαρίσουμε τα εξής:


Η κυρία Μακρή γενικότερα σύμφωνα με τα ως άνω φαίνεται να  βγάζει το συμπέρασμα για τον Χριστόδουλο ότι ήταν επικίνδυνος για τα σχέδια της Μακεδονίας. Ωστόσο στο έγγραφο επίσημα αναφέρεται πως ήταν απέναντι στην αναγνώριση της Μακεδονίας και όχι επικίνδυνος για τα σχέδια της Μακεδονίας. 

Πράγματι γίνεται αναφορά στο εν λόγω έγγραφο για τις πολιτικές του θέσεις επί του Μακεδονικού, την εποχή που  οι Η.Π.Α. αναγνώριζαν την επιρροή που είχε η θέση του αυτή σε ολόκληρο το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας.
Επίσης, αναφέρονται ως επικρατέστεροι με βάση αναλυτές της περιόδου, οι μητροπολίτης Χρυσόστομος της Ζακύνθου, μητροπολίτης Ιερώνυμος των Θηβών, μητροπολίτης Άνθιμος της Θεσσαλονίκης και μητροπολίτης Ευστάθιος της Σπάρτης.



Ιδού η ανάρτηση της κυρίας Ραχήλ Μακρή στο facebook :


Σε έξι μήνες θα πεθάνει έλεγε το απόρρητο τηλεγράφημα της πρεσβείας για τον Χριστόδουλο . Είναι επικίνδυνος για τα...

Δημοσιεύτηκε από Ραχήλ Μακρή στις Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020



Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.


Δημοσίευση σχολίου

Blogger