Ο δικηγόρος Ν. Αντωνιάδης σε ανάρτησή του στο facebook ζητάει από τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη να του απαντήσει μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 σχετικά με το εξώδικο που αφορά την κατάργηση του νόμου 4682/2020 :


«Κύριε Μητσοτάκη,

Όπως γνωρίζετε, την 26.8.2020 επιδόθηκε στη Βουλή των Ελλήνων εξώδικο αίτημα 30.000 Ελλήνων πολιτών, με το οποίο απαιτούν από τη Βουλή την κατάργηση των επονείδιστων και φασιστικών διατάξεων του νόμου 4682/2020, με τον οποίο κυρώθηκε η από 25.2.2020 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. 

Όπως ενημερώθηκα από το Γραφείο του Προέδρου της Βουλής, το εν λόγω εξώδικο αίτημα, το οποίο έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 2669/26.8.2020, διαβιβάστηκε ηλεκτρονικά στα γραφεία των κοινοβουλευτικών ομάδων που στεγάζονται στη Βουλή.

Μέχρι και αυτήν την ώρα, οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν αν έχετε καθ' οιονδήποτε τρόπο ανταποκριθεί στο ανωτέρω αίτημα, ώστε δια του παρόντος ηλεκτρονικού μηνύματος, στο οποίο επισυνάπτεται το επιδοθέν εξώδικο, καλείστε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό εάν σκοπεύετε να προβείτε σε όλες τις κατά τον νόμο, το καταστατικό της Βουλής και αυτό του κόμματός σας, προβλεπόμενες ενέργειες προς τον σκοπό της κατάργησης των προδήλως αντισυνταγματικών διατάξεων, οι οποίες προσβάλλουν βάναυσα κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παραπέμπουν σε πρακτικές ολοκληρωτικών και απολυταρχικών καθεστώτων, ώστε καθίσταται επιτακτική και κατεπείγουσα η ανάγκη κατάργησής τους.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο αριθμός των 30.000 πολιτών που μου παρείχαν τη σχετική εξουσιοδότηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “Facebook”, παραπέμπει σε πολύ μεγαλύτερο αριθμό, εκατοντάδων χιλιάδων, αν όχι εκατομμυρίων πολιτών, ώστε η ευθύνη τόσο η δική σας προσωπικά όσο και του κόμματός σας, είναι βαριά και ιστορική έναντι των Ελλήνων πολιτών και των παιδιών τους.

Ως εκ τούτου, αναμένω και απαιτώ, για λογαριασμό όλων αυτών των πολιτών, την απάντησή σας μέχρι την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020. 

Σε περίπτωση που δεν απαντήσετε, η σιωπή σας θα συνιστά δήλωση αποδοχής των ανωτέρω διατάξεων, με όσες συνέπειες θα έχει η αποδοχή σας αυτή στην μετά ταύτα αντιμετώπισή σας από τους Έλληνες πολίτες και ψηφοφόρους.

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών»


Δείτε την δημοσίευση του Ν. Αντωνιάδη:


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ !! ______________ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΕΚΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (Να είχαμε να λέγαμε,...

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Αντωνιάδης στις Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger