"Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να προδώσει τη Ρωσία, παρουσιάζοντας το εύρος του αντιπυραυλικού συστήματος S-400, στη Βόρεια Ατλαντική Συμμαχία, όταν ενεργοποίησε αυτά τα συγκροτήματα.

Αυτό δημοσιεύτηκε σε  κινεζικές ιστοσελίδες.

Σύμφωνα με την «Eastday.com»,  η Άγκυρα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μυστικές δοκιμές των συστημάτων που ελήφθησαν από την Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά ενήργησε εντελώς διαφορετικά, ανακοινώνοντας και δημοσιεύοντας υλικό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να ανιχνεύσουν τις συχνότητες του S-400.

Οι συντάκτες του δημοσιεύματος χαρακτήρισαν αυτήν τη συμπεριφορά του Ερντογάν ως προδοσία προς τη Μόσχα.

Οι δημοσιογράφοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο ότι στο μέλλον η Τουρκία να παραδώσει το συγκρότημα των S-400 στη Συμμαχία.

Αυτή την εβδομάδα, ο εμπειρογνώμονας  Κωνσταντίν Σιφκόφ δήλωσε ότι η Άγκυρα βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία σε τρία μέτωπα."

(Μετάφραση του άνωθεν άρθρου έγινε στην Ελληνική από την ιστοσελίδα: argumenti.ru )


Έχουμε γράψει εδώ και καιρό ότι θα είναι χειμώνας και θα ρίχνει δυνατές βροχές, όταν η Ρωσία θα βομβαρδίζει τις σημερινές Τουρκικές περιοχές κοντά στην Μαύρη Θάλασσα...



Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger