Κανείς αριστερός δεν βγήκε να παραδεχθεί πως θα είχε συνέπειες για την δημόσια υγεία  η συγκέντρωση στο Εφετείο 15000 ανεύθυνων πολιτών. Αλλά ίσα ίσα που όλη αυτή η διασπορά του COVID-19  είχε τις πλάτες από την φατρία των καθεστωτικών δημοσιογράφων. 


Για το θέμα αυτό στις 10 Οκτωβρίου 2020 ο Ν. Αργυρίου είχε δημοσιεύσει την παρακάτω ανάρτηση:



“Αγαπητοί δημοκράτες, αν τυχόν πάμε σε δεύτερο Lockdown ξανασκεφτείτε και τα ακόλουθα:

Άρθρο 4 του Ελληνικού Συντάγματος:

Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.....


"ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΙΣΟΙ...."


Νόμος 4619/2019 - Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών


Άρθρο 285 - Ποινικός Κώδικας (Νόμος 4619/2019) - Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.....1. Όποιος παραβιάζει τα μέτρα που έχει διατάξει ο νόμος ή η αρμόδια αρχή για να αποτραπεί η εισβολή ή η διάδοση μιας μεταδοτικής ασθένειας τιμωρείται: α) με φυλάκιση έως τρία έτη ή χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κοινός κίνδυνος για ζώα, β) με φυλάκιση και χρηματική ποινή αν από την πράξη μπορεί να προκύψει κίνδυνος μετάδοσης της ασθένειας σε αόριστο αριθμό ανθρώπων.... ”

 

Αγαπητοί δημοκράτες, αν τυχόν πάμε σε δεύτερο Lockdown ξανασκεφτείτε και τα ακόλουθα: Άρθρο 4 του Ελληνικού...

Δημοσιεύτηκε από Argyriou Nickolaos στις Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020


Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger