Τους εξευτέλισε πολιτικά ο Φ. Κρανιδιώτη ειδικά απόψε στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο ΚΟΝΤΡΑ..

 
Προκαταρκτική έρευνα για την παρουσία Τσίπρα, Κουτσούμπα και Βαρουφάκη στο Πολυτεχνείο διέταξε εισαγγελέας, μετά την καταγγελία του δικηγόρου Φαήλου Κρανιδιώτη, προέδρου του κόμματος Νέα Δεξιά.

Ο Φ. Κρανιδιώτης ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατέκρινε την κυβέρνηση αναφέροντας πως ήταν: «κάκιστο παράδειγμα ηγεσίας η ανοχή στα καραγκιοζιλίκια του ΚΚΕ», «υπάρχουν δύο έννομες τάξεις: Για την Αριστερά και για τους άλλους», ενώ αναφερόμενος στην Εισαγγελία έγραφε: «Εκεί στην Εισαγγελία, συγγνώμη για την ενόχληση, όλα καλά πώς πάει;».

Μάλιστα, απόψε ο κύριος Κρανιδιώτης στο ΚΟΝΤΡΑ στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, που ήταν καλεσμένος προχώρησε περαιτέρω σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε το βίντεο που προβλήθηκε στην εορτή για τα Εισόδια της Θεοτόκου :







 
 

Τους πείραξε η προβολή της Παναγίας στη Βουλή....
Κατόπιν τους εξευτέλισε πολιτικά εντελώς, όπως θα διαπιστώσετε στα παρακάτω:

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το ΜΕΡΑ25 διεκδικούν το ανύπαρκτο δικαίωμα τους να παραβιάζουν τους νόμους και τα μέτρα που τηρούν...

Δημοσιεύτηκε από Failos Kranidiotis στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger