Την ώρα ο κόσμος ετοιμάζεται να κλειδαμπαρωθεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να σταματήσει η διασπορά του 

covid-19....

Πολλοί είναι εκείνοι, που επέλεξαν να περάσουν ένα... χαλαρό τριήμερο στην Αράχωβα και σε άλλους κοντινούς προορισμούς, με την πληρότητα των κρατήσεων μάλιστα να θυμίζει Χριστούγεννα, καθώς αγγίζει το 80%.

Όπως ανέφερε ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του OPEN TV, είναι πολύς ο κόσμος που αποφάσισε να ταξιδέψει στην Αράχωβα από σήμερα, Παρασκευή, που επιτρέπονται οι μετακινήσεις εκτός νομού και να επιστρέψει την Κυριακή, παρά το lockdown που θα είναι σε ισχύ, αφού προβλέπεται η επιστροφή στον τόπο μόνιμης κατοικίας.


Η ζήτηση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο εν όψει lockdown!

Σύμφωνα με το μεσίτη, κ. Άκη Ρεβύθη, «φέτος η ζήτηση για τα σπίτια στην Αράχωβα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Αφού σε σχέση με τον περσινό Νοέμβριο έχουν ενοικιαστεί τα διπλά σπίτια, ενώ έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα, αύξηση δηλαδή 100%. 



Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger