Η πρώιμη ιστορία της Orsic και τα μετέπειτα τεχνολογικά της πλεονεκτήματα καλύπτονται από μυστικότητα, προφανώς για δύο λόγους. Πρώτον, ήταν μέλος μιας ομάδας γυναικών με μακριά μαλλιά με εξαιρετικά ανεπτυγμένες ψυχικές ικανότητες. Η Orsic και οι συνεργάτιδες της, επικοινωνούσαν και διοχέτευαν πληροφορίες από έναν εξωγήινο πολιτισμό που ονομάζοταν Nordics.

Δεύτερον, η Maria Orsic ήταν μέλος μυστικιστικής ομάδας στη Γερμανία που ονομάζονταν Vril Society. Ο λόγος αυτού του μυστικού είναι ένα καλό θέμα για συζήτηση. Αρκεί να πούμε ότι αυτή η μυστικότητα είναι μαζί με όλες τις υψηλές τεχνολογίες που έχουν καταλήξει στο ευρύ κοινό εδώ και δεκαετίες....


Κατευθυνόμενες οδηγίες για κινητήρα και διαστημόπλοιο


Η Εταιρεία Thule ιδρύθηκε στις 17 Αυγούστου 1918 στο Μόναχο από τον βαρόνο Rudolf von Sebottendorf…

Υποστηρίζεται ότι η Orsic είχε συναντηθεί νωρίτερα με τη Sebottendorf και τρία άλλα μέλη της Thule Society στη Βιέννη το 1917 για να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται με τις τηλεπαθητικές επικοινωνίες της. Κατά συνέπεια, τα στελέχη της Εταιρείας Thule γνώριζαν τις αξιοσημείωτες τηλεπαθητικές ικανότητες της Orsic, που μπορούσε να μπει σε μια κατάσταση έκστασης και ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με μια σειρά άλλων κοσμικών όντων.

Η  Orsic μετακόμισε στο Μόναχο το 1919 και έκανε επαφή με τον Μποτέντορφ και την Εταιρεία Thule. Οι ηγέτες της Thule Society πίστευαν ότι η Orsic, και άλλοι σαν αυτήν, θα είχαν σημαντικές ενδείξεις για την κατανόηση και τη χρήση της δύναμης Vril. Υποστήριξαν με ενθουσιασμό την Orsic και την ομάδα των νεαρών κυριών που δημιούργησε γύρω της στο Μόναχο, οι οποίες ήταν επίσης ψυχολογικά προικισμένες. Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία η Orsic φέρεται να δημιούργησε το "Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik" (Παν-Γερμανική Εταιρεία Μεταφυσικής) που αργότερα μετονομάστηκε σε Vril-Society (Society of Vrilerinnen Women).

Μια άλλη αλλαγή ονόματος εμφανίστηκε το 1941 όταν ο Χίτλερ απαγόρευσε τις μυστικές εταιρείες. Η Orsic καταχώρισε την εταιρεία ως επιχείρηση που ονομάζεται Antriebstechnische Werkstätten (V propulsion Workshop). Αυτές οι προικισμένες ψυχικά κυρίες αφιερώθηκαν στην ανάπτυξη τεχνικών επικοινωνίας με άλλα κοσμικά όντα, μαθαίνοντας να αξιοποιούν τη δύναμη Vril.

Κάποια στιγμή το 1919, η Orsic άρχισε να διοχετεύει πληροφορίες από όντα που ισχυριζόταν ότι ήταν εξωγήινοι από το αστέρι του Aldebaran. 
Χρησιμοποιώντας την αυτόματη γραφή, έγραψε πολλές σελίδες από ότι φαίνεται είναι τεχνικές πληροφορίες, γραμμένες σε δύο ξένες γλώσσες, μία από τις οποίες δεν αναγνώρισε. 
Ένας άλλος εξέχων ψυχικός ο «Sigrun», βοήθησε στην κατανόηση του περιεχομένου της γραφής λαμβάνοντας σαφείς ψυχικές εικόνες ενός σκάφους που φέρει πιατάκι. Η Orsic και ο Sigrun πίστευαν ότι οι πληροφορίες αποκάλυπταν πώς να φτιάξουν ένα διαστημικό σκάφος.






Σημειώσεις που λήφθηκαν από τη Orsic και το Sigrun που περιέχουν τη γραφή των Σουμερίων και των Ναϊτών.



Πληροφορίες από heliosjournal.com



Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger