Η αλλαγή που περνάτε είναι νέα και είστε στο πρώτο μέρος της. Τώρα είστε ακόμη στη λεγόμενη "γλυκιά ζώνη" της μετάπτωσης των ισημεριών. Είναι ένα άνοιγμα 36 ετών με επίκεντρο το 2012 - 18 χρόνια πριν και 18 μετά. Και αυτά τα 18 χρόνια μετά το 2012 είναι γεμάτα σπουδαία δυναμικά αλλαγής. Αστρολογικά, στα 18 χρόνια που βρίσκεστε επί του παρόντος, θα συμβούν πολλά πράγματα. Ακούστε… 

Τα πολλά που θα συμβούν θα είναι αγώνας! Ο αγώνας αγαπητοί μου, είναι πόλεμος μεταξύ φωτός και σκότους, γιατί μέσα στα χρόνια αυτά θα είναι φανερό στη λεγόμενη σκοτεινή συνείδηση ότι το φως έχει έρθει. Και ο πόλεμος που λέμε, όχι μεταξύ Ανθρώπων όπως θα νομίζατε στο παρελθόν, αλλά αγώνας σκοτεινής και φωτεινής συνείδησης, θα επεκταθεί και θα φέρνει πισωγυρίσματα και προχωρήματα... πίσω-μπρος. Είναι ένας αγώνας ισορροπίας μεταξύ φωτός και σκότους. Και σας λέμε το εξής: Θα νικήσετε! 
Κρύων – Πόλεμος των Άστρων
 

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger