Έχω παρατηρήσει τον τελευταίο μήνα ότι δημοσιεύουν φωτογραφίες με τον Μπάιντεν  να έχει φόντο φωτοστέφανο σε διάφορους ιστότοπους ειδήσεων. Στην αρχή σκέφτηκα ότι απλώς είναι μια σύμπτωση, αλλά παρατηρώ ότι σε CNN, Fox News και Reuters έχουν επικολλήσει φωτογραφίες του με φωτοστέφανο στις πρώτες σελίδες των ειδησεογραφικών τους ιστότοπων. 

Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με το  Project MKUltra της CIA... Πρόκειται για παιχνίδι του μυαλού με σκοπό την διανοητική χειραγώγηση. 

Μάλιστα σύμφωνα με τον Scott C. Waring, οι φωτογραφίες αυτές έχουν επεξεργαστεί σκόπιμα, έτσι ώστε το κεφάλι του Biden να τοποθετηθεί σε τέτοια θέση για να κάνει αυτό το φωτοστέφανο. 

Scott C. Waring - Taiwan 

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger