Σύμφωνα με το radioevros, δίνονται 30.000.000 ευρώ για δομή μεταναστών στα σύνορα του Έβρου με επέκταση κατά 72 στρέμματα δίπλα στο φυλάκιο με τίτλο:

«Αναβάθμιση και ενίσχυση των υφιστάμενων υποδομών υποδοχής και φιλοξενίας των Περιφερειακών Υπηρεσιών της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Υ.Π.Υ.Τ) στο Δ.Δ. Φυλακίου στο Ν. Έβρου».


Εν τω μεταξύ αίσθηση προκαλεί η ημερομηνία ανάρτησης της εν λόγω απόφασης η οποία είναι 29 Δεκεμβρίου και ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 31 Δεκεμβρίου, δηλαδή μόλις δύο ημέρες, πράγμα που ίσως δείχνει μια βιασύνη από την αρχή του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου προκειμένου να μην επιτρέψει τις τοπικές αρχές να εκφράσουν αντίθεση.

Tο iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger