Ο Luis "Lue" Elizondo, πρώην επικεφαλής του Advanced Aerospace Threat Identification Programme μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι: 
 «Υπάρχει κάτι στους ουρανούς μας. Δεν ξέρουμε τι είναι. Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί. Δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Δεν ξέρουμε ποιος είναι πίσω από αυτό. Δεν ξέρουμε τις προθέσεις τους και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα που μπορούμε να κάνουμε για αυτό».

   

Ο πρώην αξιωματούχος μιλώντας στα αμερικανικά ΜΜΕ τόνισε πως σε μια επικείμενη έκθεση που συντάσσεται και πρόκειται να παραδοθεί στο αμερικανικό Κογκρέσο καταγράφηκαν από το αμερικανικό Ναυτικό, όπως και ορισμένα νέα στοιχεία γύρω από τις εμφανίσεις "μαύρων τριγωνικών" ιπτάμενων αντικειμένων σ' διάφορα μέρη του κόσμου. Η έκθεση που πρόκειται να δημοσιευτεί τον ερχόμενο Ιούνιο παρουσιάσει συμβάντα από το 2004 έως το 2014 και, είναι από εντολή που είχε δώσει ο πρώην Aμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ πριν εγκαταλείψει τον Λευκό Οίκο...

 

Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger