Όλα αλλάζουν κι όλα αποκαλύπτονται. 
Ο ήλιος έχει αλλάξει δραστηριότητα και στέλνει ακτινοβολία τέτοια που αλλάζει τις εξελίξεις στην γη. Ενδεικτικό αποτέλεσμα της ηλιακής δραστηριότητας είναι ότι το τελευταίο διάστημα  η αντήχηση Schumann της γης κορυφώνεται κάποιες φορές πάνω 90Hz. 
Έφθασε ο καιρός που το απόκρυφο θα γίνει φανερό...

Η αγνοημένη νομοτέλεια από τον ανθρώπινο παράγοντα άρχισε να δείχνει τα σημάδια της. Πεθαίνει το παλιό και ανοίγεται ένα σημείο πνευματικής απελευθέρωσης. Ώρα να ανοιχτούμε σε μεγαλύτερες μορφές έκφρασης, γιατί οι εξελίξεις που έρχονται θα δώσουν την ευκαιρία για μεγαλύτερη πνευματική εμπειρία και ευαισθητοποίηση.


Ήδη, αστρολογικά η διέλευση του πλανήτη Δία στους ΙΧΘΥΣ από τις 13 Μαΐου έως 28 Ιουλίου έχει να κάνει με πίστη, ελπίδα, πεποιθήσεις, αισιοδοξία, επέκταση, κυριότητα, όνειρα και ιδανικά. Όταν ο Δίας είναι στους Ιχθύς ο ιδεαλισμός πετάει και νιώθουμε επεκτατικά....

Τίποτα όμως δεν γίνεται δίχως κόστος.

Πλανητικά πέραν τις γρήγορες πολιτικές εξελίξεις και αναταραχές θα έχουμε πλημμύρες, ξηρασίες, πυρκαγιές και ακραία φαινόμενα από τις απότομες κλιματικές αλλαγές λόγω υπερθέρμανσης της στρατόσφαιρας....

Έτσι, λοιπόν μετά την εικοστή Μαΐου και μέχρι τα τέλη Ιουλίου τα γεγονότα που θα τρέξουν θα αποκαλύψουν πολλά.... 
Μία συμβολικά αξιόλογη ημερομηνία για όλα αυτά είναι:  24/7/2021.

Προσέξτε όσα λέγονται στο παρακάτω βίντεο:
 
Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο. 

Δημοσίευση σχολίου

Blogger