Η Blackrock έχει ένα μυστικό όπλο που την έχει κάνει την πιο ισχυρή εταιρεία στον κόσμο: το Aladdin.  

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη θα μπορούσε να επηρεάσει τη ζωή μας; 

Το Aladdin είναι το πνευματικό τέκνο του Larry Fink και ελέγχει ήδη περισσότερα περιουσιακά στοιχεία από το ΑΕΠ των ΗΠΑ.

Τι είναι το Blackrock Aladdin;

 

 

Το Aladdin (Δίκτυο Επενδύσεων Ενεργητικού, Παθητικού, Χρέους και Παράγωγων) είναι ένα σύστημα του οποίου η δουλειά είναι να παρακολουθεί τις αγορές. Αυτό το λογισμικό λειτουργεί με χιλιάδες υπολογιστές  και προσπαθεί συνεχώς να διαχειριστεί το οικονομικό οικοσύστημα του κόσμου.

Συνδέει ανθρώπους και τεχνολογία μαζί για τη διαχείριση κεφαλαίων. Αποτελεί μέρος της BlackRock, Inc μιας αμερικανικής παγκόσμιας εταιρείας διαχείρισης επενδύσεων, δημιουργήθηκε για πρώτη φορά για να χειριστεί τις επιχειρήσεις της BlackRock. Τώρα, εκτός από την BlackRock, χρησιμοποιείται από διαφορετικούς πελάτες της  BlackRock για τη διαχείριση των επενδύσεών τους. Αυτό το σύστημα βρέθηκε μετά την ίδρυση της BlackRock's το έτος 1988. Το 2000, το Aladdin εισήχθη ως σύστημα για χρήστες διαχείρισης επενδύσεων.

Μετά την οικονομική κρίση του 2008, η ζήτηση για το Aladdin έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο και έχει γίνει πλέον ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του κλάδου διαχείρισης επενδύσεων στον κόσμο.

Η BlackRock έχει επιβεβαιώσει τα σχέδια να φέρει περισσότερες δυνατότητες συναλλαγών πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων στη ναυαρχίδα της πλατφόρμας Aladdin μέσω μιας διευρυμένης συνεργασίας με τον πάροχο συστημάτων συναλλαγών FlexTrade.

Το σύστημα διαχείρισης εκτέλεσης πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων (EMS) της FlexTrade θα ενσωματωθεί με το Aladdin για την ενίσχυση των υφιστάμενων δυνατοτήτων διαχείρισης παραγγελιών και εκτέλεσης.

Η συνδυασμένη πλατφόρμα θα παρέχει ένα σύστημα πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων για ολόκληρο τον κύκλο ζωής των συναλλαγών σε αμοιβαίους πελάτες, με απλή πρόσβαση πελατών, ενσωματωμένες ροές εργασίας, κοινές πηγές δεδομένων και αυξημένη αυτοματοποίηση από άκρο σε άκρο.

Η FlexTrade είναι ένας έμπειρος συνεργάτης EMS της BlackRock. Η ενοποίηση της FlexTrade με το Aladdin επαυξάνει την εμπειρία του Aladdin και, αντιπροσωπεύει τη διαρκή δέσμευση τόσο του Aladdin όσο και του FlexTrade στην πελατοκεντρική καινοτομία.

Η συνεργασία FlexTrade-Aladdin είναι ένας ισχυρός συνδυασμός και οι δύο εταιρείες προσφέρουν μια βαθιά κατανόηση των πολύπλοκων αλληλεπιδράσεων OEMS-EMS σε πραγματικό χρόνο σε όλες τις κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων είναι μια ευέλικτη συνεργατική προσέγγιση με γνώμονα τη μηχανική και με πελάτες μια ισχυρή παγκόσμια παρουσία.

Το iokh.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετεί τις απόψεις αυτές. Διατηρεί το δικαίωμα να μην δημοσιεύει συκοφαντικά, υβριστικά, ρατσιστικά ή άλλα σχόλια που προτρέπουν σε άσκηση βίας. Επίσης, σχόλια σε greeklish δεν θα δημοσιεύονται ενώ το iokh.gr, όταν και όπου κρίνει, θα συμμετέχει στον διάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger