Μια συσκευή ελεύθερης ενέργειας είναι αυτή που δημιουργεί ενέργεια σε ένα ανοικτό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή λαμβάνει ενέργεια από το  περιβάλλον της. Τα εκπαιδευτικά ιδρύματα και η επικρατούσα άποψη της επιστήμης έχουν διαιωνίσει την ιδέα ότι τα συστήματα αυτά δεν μπορούν να δημιουργηθούν. Προκειμένου να υποστηριχθεί και να διατηρηθεί ένα σύστημα πεποιθήσεων, πρέπει κάποιος να το διδάξει.
Οι άνθρωποι αφυπνίζονται με την πάροδο του χρόνου ως προς το γεγονός ότι δεν είναι όλα στον πλανήτη Γη  έτσι όπως φαίνονται, και νέες αλήθειες αρχίζουν να διεισδύουν στη συνείδηση των μαζών. Είναι πολύ πιθανό ότι οι συσκευές ελεύθερης ενέργειας υπάρχουν και, όπως πολλές άλλες ανακαλύψεις, έχουν αποκρυφτεί από την ανθρωπότητα. Η ενέργεια εξάγεται από αυτό που καλούμε «χωροχρόνο», είναι η ενέργεια που υπάρχει παντού γύρω μας και δεν μπορούμε να δούμε. Μια συσκευή σαν κι αυτή δεν μπορεί να έχει έναν τυπικό μετρητή πάνω της, και οι προοπτικές τις ίσως είναι ανεξάντλητες.
Ας ρίξουμε μια ματιά σε συσκευές που έχουν αποκρυφτεί από μας, αλλά σιγά-σιγά γίνονται ολοένα και πιο γνωστές. Ακολουθούν δύο αποσπάσματα ένα από το πρόγραμμα STEORN ORBO (με ελληνικούς υπότιτλους) και ένα από το ντοκιμαντέρ “Thrive”(σε αγγλική απόδοση) που απεικονίζουν τις επιπτώσεις τέτοιων συσκευών και τις προσπάθειες που γίνονται από τις βιομηχανίες για να τις περιορίσουν.
Στα δύο αυτά βίντεο παρουσιάζεται ένας μικρός αριθμός αποδεικτικών στοιχείων που υποστηρίζει την ιδέα της ελεύθερης ενέργειας. Αν σας ενδιαφέρει ίσως να σας εμπνεύσει κιόλας να κάνετε τη δική σας έρευνα. Είναι πάντα καλό να έχεις ανοιχτό μυαλό!


Όλοι έχουμε ακούσει και για το έργο του Nikola Tesla και τις μηχανές που προσπαθούσε ή κατάφερε να κατασκευάσει με αξιοπερίεργες δυνατότητες. Επίσης να μην ξεχνάμε και τον δικό μας, έλληνα εφευρέτη Μιχάλη Καλογεράκη, ο οποίος έχει πετύχει πολλά στους τομείς της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, αλλά και στον τομέα εναλλακτικών καυσίμων. Διαβάστε περισσότερα για τον κρητικό εφευρέτη εδώ. Παρά το γεγονός ότι οι νέες τεχνολογίες μπορούν να βοηθήσουν στη βελτίωση του κόσμου μας, η πραγματική αλλαγή βρίσκεται μέσα στον καθέναν μας. Εμείς είμαστε που κρατάμε τα κλειδιά της αλλαγής. Καμία τεχνολογία δεν μπορεί να αλλάξει τον πλανήτη μέχρι να λειτουργήσουμε με την πραγματική φυσική μας κατάσταση. Μια κατάσταση αγάπης, κατανόησης και ειρήνης. Κανένα πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο συνείδησης το οποίο το δημιούργησε-Albert Einstein ,

 www.collective-evolution.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger