Βαθύτατα συγκλονισμένος είναι ο διάσημος τραγουδιστής Μικ Τζάγκερ από την ακατανόητη αυτοκτονία της συντρόφου του Λορέν Σκοτ.Ο τραγουδιστής των Rolling Stones έγραψε στη σελίδα στο Facebook:
«Δεν μπορώ να καταλάβω πως η σύντροφός μου τελείωσε τη ζωή της με αυτό τον τραγικό τρόπο. Περάσαμε πολλά χρόνια μαζί και είχαμε μια υπέροχη ζωή.Θαύμαζα το ταλέντο της όσο τίποτα άλλο. Είμαι συγκινημένος από τα μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα. Δεν θα την ξεχάσω ποτέ».
Επί μία δεκαετία η Λόρεν Σκοτ σχεδίαζε τα ρούχα για τις περιοδείες των Rolling Stones ενώ δημιουργίες της είχαν φορέσει διασημότητες του Χόλιγουντ όπως η Πενέλοπε Κρουζ, η Έιμι Άνταμς και η Νικόλ Κίντμαν.
Βρέθηκε νεκρή το πρωί της Δευτέρας στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν ενώ δίπλα της δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα και σύμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχε καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας.
Η σχεδιάστρια είχε τηλεφωνήσει μιάμιση ώρα νωρίτερα στην βοηθό της και της ζήτησε να πάει στο διαμέρισμά της χωρίς ωστόσο να της εξηγήσει το γιατί. Όταν μπήκε μέσα, βρήκε την Σκοτ γονατιστή με ένα μαντίλι τυλιγμένο γύρω από το λαιμό της, δεμένο από τη λαβή της μπαλκονόπορτας.
Μόλις τον περασμένο μήνα ακύρωσε αιφνιδιαστικά την προγραμματισμένη Εβδομάδα Μόδας που θα παρουσίαζε στο Λονδίνο.
Η επίσημη ανακοίνωση για την ακύρωση της εκδήλωσης ήταν το γεγονός ότι υπήρξε κάποια καθυστέρηση στην παράδοση των φορεμάτων που θα χρησιμοποιούσε.
Ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες της η εταιρεία της τον τελευταίο καιρό είχε βυθιστεί στα χρέη.
Τα μακροχρόνια και βραχυπρόθεσμα χρέη της εταιρείας ανήλθαν σε € 6.750.000 σύμφωνα με τους λογαριασμούς, που κατατέθηκαν τον Οκτώβριο.
Οι Rolling Stones ματαίωσαν την περιοδεία τους  στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία μετά το θάνατο της Σκοτ.
Οι Stones είχαν προγραμματίσει να παίξουν την Τετάρτη στο Περθ  και την επόμενη εβδομάδα στη Μελβούρνη και το Σίδνεϊ .

Δημοσίευση σχολίου

Blogger