Η αγαπημένη φυλλάδα της πατριδοκάπηλης ψοφοδεξιάς, η «Καθημερινή», πάντοτε υποστηρίζουσα τα συμφέροντα του εν Ελλάδι αλλά και του διεθνούς σιωνισμού, φιλοξένησε συνέντευξη του Αβραάμ Φόξμαν, επικεφαλής της ακραίας σιωνιστικής οργάνωσης ADL. Τα όσα ισχυρίζεται ο φανατικός σιωνιστής καταδεικνύουν ένα και μόνο πράγμα: πως ο διεθνής σιωνισμός σέρνει από τη μύτη τα ανδρείκελα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, την διατάζει κι εκείνη πειθήνια εκτελεί!

Πίσω από την αποπροσανατολιστική δημόσια έκφραση δυσαρέσκειας και δυσφορίας του διεθνούς εβραϊσμού για την υπουργοποίηση Βορίδη, κρύβεται η σιωνιστική άσκηση πίεσης για τον περαιτέρω πολιτικό διωγμό της Χρυσής Αυγής από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά. Η ADL δια του επικεφαλής της αφενός συγχαίρει τον Σαμαρά για την «αρχή της πολιτικής βούλησης για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής», αφετέρου όμως απαιτεί ακόμη πιο σκληρή δίωξη και συνέχιση των παράνομων πολιτικών διώξεων λέγοντας το εκπληκτικό: «δεν νομίζω ότι υπάρχει η αναγκαία αντοχή για να ολοκληρώσει το έργο. Χρειάζεται πολύ γερό στομάχι για κάτι τέτοιο»!

Ο σιωνιστής Φόξμαν εξέφρασε την «μεγάλη ανησυχία της εβραϊκής κοινότητας για την άνοδο της Χρυσής Αυγής» απαιτώντας μια «πιο αποτελεσματική αντιμετώπιση» (τα ίδια ακριβώς έγραψε πριν λίγες μέρες ο δημοσιογράφος Μ. Ιγνατίου, εκφράζοντας προφανώς τις θέσεις των αμερικανοσιωνιστών)!

Αντί, όπως θα ήταν φυσιολογικό για υποτίθεται ανεξάρτητο και κυρίαρχο Κράτος, να αποδοκιμάσει η κυβέρνηση την ωμή σιωνιστική παρέμβαση στην πολιτική ζωή της Πατρίδος μας, απάντησε δια στόματος Μ. Βορίδη. Η απάντηση Βορίδη συνιστά την επιτομή του ραγιαδισμού και συνοψίζεται έξοχα στην φράση του: «Ευελπιστώ πως η αξιολόγηση των μελλοντικών πράξεών μου θα μπορέσει να το επιτύχει (εννοεί την ικανοποίηση των σιωνιστικών οργανώσεων)».

Προηγουμένως, ο υπουργός της Χούντας μυξοκλαίγεται στους σιωνιστές, φτάνοντας στο απώτατο σημείο αυτοεξευτελισμού με την δήλωση: «Θα ήλπιζα να αξιολογείται περισσότερο η στάση μου απέναντι στη Χρυσή Αυγή»!

Καθίσταται σαφές και ξεκάθαρο, πως η αποτελεσματικότητα των στελεχών της Χούντας κρίνεται από την στάση τους απέναντι στην παράνομη πολιτική δίωξη της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Όσο πιο βαθιά εμπλέκονται στην εκτροπή του Συντάγματος και στην παράνομη πολιτική σκευωρία, τόσο περισσότερο κερδίζουν την εύνοια του σιωνιστικού παράγοντα. Το ερώτημα όμως, το οποίο δικαίως εγείρεται, είναι το εξής: τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετεί η Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά και οι υπουργοί αυτής; Του Ελληνικού Λαού ή των σιωνιστών;

Επιπλέον, βασικός παράγοντας της ελληνικής πολιτικής ζωής είναι ο Ελληνικός Λαός και η βούλησή του ή οι απαιτήσεις των ανθελληνικών σιωνιστικών οργανώσεων; Η Χούντα του Μνημονίου που υπακούει πιστά και τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου που σιωπούν ένοχα, αποδεικνύουν αναμφίβολα το δεύτερο!


http://koinonikosethnikismos.wordpress.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger