Από το 2016 ΟΛΟΙ οι Τούρκοι υπήκοοι θα έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στις χώρες της Ε.Ε. χωρίς βίζα, χωρίς περιορισμούς, έχοντας το δικαίωμα να κυκλοφορούν όπως ακριβώς ένας Ευρωπαίος πολίτης. 
Η συμφωνία αυτή είναι υπογεγραμμένη μεταξύ Ε.Ε και Τουρκίας ,  πάει, τελείωσε. 

Η Ε.Ε για να χρυσώσει το χάπι προς την Ελλάδα ,υποχρεώνει την Τουρκία να δέχεται πίσω όλους τους μετανάστες που εισήλθαν με παράνομο τρόπο στην Ε.Ε.με ορμητήριο την Τουρκία. 

Δηλαδή η Τουρκία θα έχει την υποχρέωση να δέχεται τους επανοπροωθημένους λαθρομετανάστες όταν και εφόσον πιαστούν από τις Ελληνικές αρχές και όταν αποδειχθεί ότι εισήλθαν από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα ή τέλος πάντων τα Βουλγαροτουρκικά. 
Με άλλα λόγια η Γερμανία -οκ,οκ, η Ε.Ε.- διασφαλίζει την ελεύθερη κίνηση των 70 εκατομμυρίων Τούρκων στην Ε.Ε. και μας κοροϊδεύει κανονικά με την επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών. 

Οι μετανάστες που εισέρχονται στην Ευρώπη από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα δεν αποτελούν πρόβλημα που αφορά την Γερμανία ή την κεντρική Ευρώπη και αυτό γιατί η συνθήκη Σένγκεν- την οποία έχει προσυπογράψει η Ελλάδα και της οποίας αποτελεί μέλος – προβλέπει και υποχρεώνει τα κράτη μέλη της να απαγορεύουν την έξοδο των παράνομων μεταναστών από τα σύνορα τους. 
Δηλαδή έαν ένας μετανάστης εισέλθει παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και φθάσει στην Πάτρα από όπου θα προσπαθήσει να συνεχίσει το ταξίδι προς την Ευρώπη θα εμποδιστεί πάση θυσία από τις Ελληνικές αρχές να εξέλθει της χώρας βάση της υποχρέωσης που απορρέει από την συνθήκη Σένγκεν. 
Τι κερδίζουμε όμως με την συμμετοχή ως χώρα μέλος στην συνθήκη Σένγκεν ; 

Κερδίζουμε την δυνατότητα να ταξιδεύουμε μέσα στα όρια της Ε.Ε.και των χωρών μελών της Σένγκεν χωρίς τελωνειακούς ελέγχους. 
Επίσης τα φορτηγά διεθνών μεταφορών ταξιδεύουν χωρίς διατυπώσεις. 
Γιαυτό κάποιος μπορεί να φορτώσει ένα φορτηγό και μέσω Ιταλίας να φτάσει στην Αγγλία χωρίς τελωνεία. 

Γιαυτό και μπορεί κάποιος ιδιώτης μόνο με ταυτότητα να κάνει το ίδιο . 
Η Βουλγαρία που δεν αποτελεί χώρα μέλος της Σένγκεν έχει εκατό φορές λιγότερους λαθρομετανάστες από την Ελλάδα εφόσον όταν αυτοί θέλουν να την κοπανίσουν από την χώρα οι Βουλγαρικές αρχές δεν αγχώνονται ιδιαίτερα . 
Βέβαια και η Βουλγαρία τρίβεται στην γκλίτσα του τσομπάνη και κάνει τα αδύνατα δυνατά να ενταχθεί στην Σένγκεν , δήθεν με το πρόσχημα ότι θα πάψουν οι ουρές των φορτηγών διεθνών μεταφορών στα σύνορα και θα διευκολυνθεί το εμπόριο. 

Ωστόσο οι Βούλγαροι σώθηκαν ακριβώς λόγω της επίσημα διεγνωσμένης από διεθνείς οργανισμούς διαφθοράς στην χώρα τους, διαφθορά η οποία τους καθιστά ακατάλληλους υποψήφιους για την ένταξη στην Σένγκεν. 
Από το 2016 λοιπόν ΟΛΟΙ οι Τούρκοι θα μπορούν να καταλάβουν χωρίς περιορισμό την Ευρώπη. 



www.hellas-now.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger