Κέιπ Τάουν, Νότια Αφρική
Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός κανίβαλου δολοφόνου στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής, ο οποίος σκότωσε τον αντίζηλό του και έφαγε την καρδιά του.

Ο δράστης συνελήφθη την ώρα που έτρωγε με μαχαίρι και πιρούνι την καρδιά του θύματος, τον οποίο μόλις είχε μαχαιρώσει.

Οι γείτονες ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία. «Επιτόπου βρήκαμε τον ύποπτο, έναν άνδρα από τη Ζιμπάμπουε να τρώει μια ανθρώπινη καρδιά με μαχαίρι και πιρούνι» δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο κανίβαλος δολοφόνος είχε πάει να επισκεφθεί την πρώην σύντροφό του και της έδωσε χρήματα για να αγοράσει ποτά. Όταν εκείνη επέστρεψε, τα ουρλιαχτά της ξεσήκωσαν όλη τη γειτονία, καθώς βρήκε τον 62χρονο νέο της σύντροφό αιμόφυρτο και τον πρώην της να κάθεται στο τραπέζι και να κόβει με το μαχαίρι σε μπουκιές την καρδιά του θύματος.

«Η κατάσταση ήταν εντελώς τρελή. Του φωνάζαμε να σταματήσει, αλλά εκείνος δεν άκουγε» αφηγήθηκε γείτονας της γυναίκας.

«Ακόμη κι όταν ήρθαν οι αστυνομικοί, ήταν μόνο μια περίπολος και φοβούνταν να μπουν μέσα. Χρειάσθηκε να ζητήσουν ενισχύσεις. Δεν μπορεί να τους κατηγορήσει κανείς, πώς να μπουν σ' ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχει κάποιος που από το στόμα του κυλάει το αίμα ενός άλλου ανθρώπου;» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κίνητρο του φόνου είναι η ζήλεια. Ο δράστης θα εμφανισθεί πολύ σύντομα ενώπιον της δικαιοσύνης.


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

http://news.in.gr/

Δημοσίευση σχολίου

Blogger