Οι συχνές συναντήσεις του εκδότη με τον πρώην πρωθυπουργό

Εδώ και αρκετό καιρό τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ σας έχουν αποκαλύψει την πρόθεση του Γιώργου Τράγκα να προχωρήσει στην έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας, οι πρόωρες εκλογές όμως στάθηκαν εμπόδιο στους σχεδιασμούς που έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος. Εσχάτως, όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, ο εκδότης του «Crash» φαίνεται ότι εξασφάλισε εκτός των άλλων και τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κι έτσι προχωρά με γρήγορους ρυθμούς στην έκδοση της εφημερίδας, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Αν και ακόμη δεν έχει αποφασιστεί η ημέρα κυκλοφορίας του φύλλου, οι πληροφορίες εμφανίζουν ως επικρατέστερη την Κυριακή, χωρίς να αποκλείεται και το Σάββατο, μετά και την επιτυχημένη πορεία που καταγράφουν οι νέες εφημερίδες «Επένδυση» και «Αγορά». Πάντως, το πλέον αξιοσημείωτο στο νέο εκδοτικό εγχείρημα του Γιώργου Τράγκα έχει να κάνει με το ότι απολαμβάνει της στήριξης και της εμπιστοσύνης του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει οι επαφές των δύο ανδρών, με τον Μεσσήνιο πολιτικό να αναγνωρίζει τη στροφή που έχει κάνει υπέρ της Ν.Δ. ο παραγωγός του Real FΜ.

Για τη νέα δεξιά εφημερίδα του Γ. Τράγκα, με τη βοήθεια του κ. Σαμαρά, έχει ενημερωθεί και το Μέγαρο Μαξίμου… Σε ό,τι αφορά τώρα τους συντελεστές του νέου φύλλου, για τη θέση του διευθυντή προορίζεται ο Παντελής Ζήλος, με τους Αλέκο Πρίφτη και Σπύρο Νάννο να έχουν επιτελικό ρόλο στο νέο εγχείρημα. Η εφημερίδα του κ. Τράγκα θα συνοδεύεται και από προσφορές.

ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger