Με τον Εθνικό Αντιμνημονιακό Ευεργέτη των 600 δισ., που πολεμήθηκε από τα κανάλια της διαπλοκής, συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι η πρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να συμφωνήσουν για ένταξή του στο κόμμα της

Ο Αρτέμης Σώρρας βρέθηκε σήμερα στη Βουλή, ύστερα από επίσημη πρόσκληση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, προκειμένου να καταθέσει εναντίον του Γιάννη Στουρνάρα, στην εξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο.

Σύμφωνα με το αρχικό σχέδιο της ΠτΒ, η εξέταση θα γινόταν κατ’ αντιπαράσταση, αφού ο Γιάννης Στουρνάρας, επί πολλούς μήνες, αγνοούσε επιδεικτικά την προσφορά του Αρτέμη Σώρρα, προτιμώντας να κρατάει τη χώρα υποδουλωμένη.

Μετά την ολοκλήρωση της ακρόασης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου διέταξε τους βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας του Παναγιώτη Λαφαζάνη να αποχωρήσουν από την αίθουσα, και παρέμεινε με τον κ. Σώρρα, με τον οποίο συζήτησαν επι μιάμιση ώρα.

Όπως ανακοίνωσε στη συνέχεια, είναι υπερήφανη που υποδέχεται στο κόμμα της έναν άνθρωπο που έχει δυσφημιστεί όσο κανείς από το καθεστώς, επειδή αγωνίστηκε για την απελευθέρωση του έθνους και της πατρίδος».


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger