Άγνωστα υποβρύχια αντικείμενα (USO η OVNI Αγνώστου Ταυτότητας Υποβρύχια Αντικείμενα) δεν είναι τόσο γνωστά όπως τα UFO, ειναι πραγματικά, σύμφωνα με αποχαρακτηρισμένα αρχεία του ρωσικού Ναυτικού. Το κοινό χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν μια ανεξήγητη συμπεριφορά και ειναι πολύ ανώτερα τεχνολογικά, κατά πολύ ανώτερη από οτιδήποτε έχουμε φτιάξει ποτέ οι άνθρωποι.

Τα πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα απο την εποχή σοβιετικής ένωσης,περιέχουν λεπτομερώς πολλές περιπτώσεις. Ο πρώην αξιωματικός του ναυτικού και ερευνητής UFO Βλαντιμίρ Azhazha πιστεύει ότι τα έγγραφα αυτά έχουν μεγάλη αξία. 

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις που εξετάστηκαν εμπλέκουν ένα πυρηνικό υποβρύχιο σε μια αποστολή στο Νότιο Ειρηνικό. Κατά τη διάρκεια αποστολής ρουτίνας, το υποβρύχιο ανίχνευσε έξι άγνωστα αντικείμενα σε σχηματισμό με ταχύτητες άνω των 230 κόμβων (265+ mph). Σε σύγκριση, το ταχύτερο υποβρύχιο ήταν το Σοβιετικό Κ-222, το οποίο έφθασε περίπου τους 44 κόμβους (51 mph). 

Το σόναρ του υποβρυχίου προσδιόρισε τα αντικείμενα, και κατευθείαν ο καπετάνιος έδωσε εντολή να βγουν στην επιφάνεια. Τα USO τους ακολούθησαν στην επιφάνεια, στη συνέχεια πέταξε μακριά. Ανάλογες περιπτώσεις έχουν αναφερθεί στην περιοχή του Τριγώνου των Βερμούδων, όπως υπενθυμίζει ο συνταξιούχος διοικητής υποβρύχιο Γιούρι Beketov. 

Τα όργανα παρουσιάζουν συχνά βλάβη η βγαίνουν εκτός λειτουργίας, υποδεικνύοντας την παρουσία ισχυρών παρεμβολών. Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό είναι ένα σαφές σημάδι της παρουσίας OVNI/ UFO. 

Σε αρκετές περιπτώσεις, τα όργανα δείχνουν αντικείμενα που κινούνται με απίστευτη ταχύτητα. Οι υπολογισμοί έδειξαν ταχύτητες περίπου 230 κόμβων, ή 265 μίλια/ώρα.

Η επιτάχυνση τόσο γρήγορα είναι μια πρόκληση, ακόμη και στην επιφάνεια. Πόσο μάλλον μέσα στο νερό!!. Ήταν σαν τα αντικείμενα να αψηφούν τους νόμους της φυσικής. Υπάρχει μόνο μία εξήγηση: τα πλάσματα που τα έχουν κατασκευάσει έχουν κατά πολύ ανώτερη ανάπτυξη απο μας, δήλωσε ο Beketov. 

Πολύ συχνά τα UFO και USO φαίνεται σαν να παρατηρούν όπου υπάρχουν στρατιωτικές επιχειρήσεις,δείχνοντας το ενδιαφέρον τους στο στρατιωτικό οπλοστάσιο της ανθρωπότητας. 

Μια άλλη αναφορά USO είναι από την λίμνη Βαϊκάλη στη Ρωσία.Η Βαθύτερη λίμνη γλυκού νερού στον κόσμο, είχε πάντα μια μυστηριώδη φύση, και οι αλιείς λένε ιστορίες για φώτα στα βαθιά νερά της. Πολλαπλές ιστορίες περιγράφουν για πλάσματα που παραμονεύουν κάτω από τα ήρεμα κύματα της Βαϊκάλης. 

Τα ρωσικά έγγραφα περιγράφουν την συνάντηση μεταξύ μιας στρατιωτικής ομάδας δυτών με πολλά ανθρωποειδή όντα με ασημί στολές!!!. Οι δύτες ήταν στη λίμνη Βαϊκάλη, σε βάθος 150 πόδια (50 μέτρα), όταν ήρθε σε επαφή με μια ομάδα από άγνωστα πλάσματα. Οι δύτες πήγαν πιο βαθιά για να κυνηγήσουν ανθρωποειδή. Τρεις άνδρες σκοτώθηκαν, ενώ οι άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά. 

Ο Βλαντιμίρ Azhazha πιστεύει ότι το θέμα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος. "Νομίζω ότι έχουν υποβρύχιες βάσεις,τι να πω: γιατί όχι; Τίποτα δεν πρέπει να απορρίπτομαι. "Ο σκεπτικισμός είναι ο ευκολότερος τρόπος να αποφύγεις την αλήθεια!. Οι άνθρωποι επισκέπτονται σπάνια μεγάλα βάθη. Έτσι είναι πολύ σημαντικό να προσέξουμε το τι θα συναντήσουμε εκεί. " Αυτά δεν τα λένε κάποιοι συνωμοσιολόγοι όπως θέλουν να πιστεύουν οι πολλοί!που φοβούνται την αλήθεια και ότι ξέρουν για το κόσμο είναι ψέμα!ειδικά στην Ελλάδα που είναι όλοι εξυπνάκηδες! άσχετα που δεν έχουν ιδέα σε τι ψέμα ζουν οι πιο πολλοί! σε πολλά θέματα! αλλα επίσημα έγγραφα της Ρωσίας!ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger