Ντέρμπι παντού! Ντέρμπι στην κορυφή, στη μέση, στην ουρά! Αυτό το «αποτέλεσμα» καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις που θα έρθουν τις επόμενες ημέρες, μόλις ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος – επίσημα.

Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων τρέχουν ήδη καθώς έχουν δεχθεί πολλές «παραγγελίες» από κόμματα, κανάλια, εφημερίδες και ιστοσελίδες…!

Συντάκτες του makeleio.gr  όλο αυτό το διάστημα καταγράφουν τον παλμό της Ελληνικής κοινωνίας!

Χωρίς να πέφτουμε στις παγίδες των συστημικών εταιριών, μέχρι στιγμής καταγράφουμε τα ακόλουθα στοιχεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Ν.Δ. ωστόσο και τα δύο κόμματα καταγράφουν  ιδιαίτερα χαμηλές επιδόσεις σε σχέση με τις εκλογές του Ιανουαρίου! Δημοσκόποι μάλιστα ανέφεραν σε συνεργάτη του makeleio.gr, « είναι τραγικές επιδόσεις»

Το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα σε περιοχές όπως την Μακεδονία , τη Θράκη, τα Δωδεκάνησα και την Θεσσαλία!

Ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά καταγράφει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου φλερτάρει εδώ και αρκετούς μήνες σταθερά με διψήφιο ποσοστό!

Για την τέταρτη  θέση, μάχη δίνεται μεταξύ Λαφαζάνη  και Ποταμιού. Πολύ κοντά όμως είναι το ΚΚΕ

Οι  ΑΝΕΛ, παρουσιάζουν τάσεις… φυγής από την επόμενη Βουλή 

Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως οι εταιρείες δημοσκοπήσεων καταγράφουν τον «πραγματικό πρωταγωνιστή» αυτών των εκλογών, που είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΧΗ!

ΠΗΓΗ

* Τα άρθρα δεν αποτελούν απαραίτητα θέση της συντακτικής ομάδας: "ΙΩΚΗ ΑΘΗΝΑΣ ΒΟΗ", παρά μόνον αυτά που φέρουν την υπογραφή του ιδιοκτήτη του ιστολογίου...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger