Κάτι που παραμένει «πέρα από άκρως απόρρητο»,  σύμφωνα την Ρωσική  έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) και,  ισχυρές πηγές από το Κρεμλίνο... Ψεκάζουν τακτικά στο βορειοδυτικό ουρανό της Συρίας για ολόκληρες ημέρες  για  ψυχολογικό και σωματικό έλεγχο.

Ο πρόεδρος Πούτιν,  είναι ριζικά αντίθετος σε τέτοιου είδους επιχειρήσεων πολέμου, με αυτά που έχουν συμβεί έχει «βαθιά διαταραχθεί» και είναι «έξω φρενών».

Ο Πούτιν για τους ψεκασμούς της Συρίας έδωσε συγκεκριμένο σχόλιο:

«Όπως το αντιλαμβάνομαι, οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται για την ήττα του ISIS, αλλά ενδιαφέρονται για τον νοητικό έλεγχο  του πληθυσμού της Συρίας.»

Ψεκάζουν τακτικά στο βορειοδυτικό ουρανό της Συρίας για ολόκληρες ημέρες κατά τη διάρκεια της οποίας ηγείται η Αμερική και, διεξάγεται με αεροπορικές επιδρομές στο Χορασάν και το al-Nusra, σύμφωνα με την έκθεση της FSB, οι ψεκασμοί μετατρέπονται σε θυσάνους, όπως τα σύννεφα τα βράδια. Λέγεται πως δεν υπάρχουν απώλειες αμάχων, που να έχουν πεθάνει από κάποια χημική ανάπτυξη, αλλά αυτές οι χημικές ουρές δεν είναι για το θάνατο, είναι για τον ψυχολογικό και σωματικό έλεγχο.

Ακριβώς, λοιπόν,  επειδή η Αμερική  προσπαθεί να ελέγξει τις καιρικές συνθήκες, αυτό  είναι ανάθεμα για τον Πρόεδρο Πούτιν. Γιατί  είναι ένας ισχυρός υποστηρικτής της Σύμβασης για την περιβαλλοντική τροποποίηση που απαγορεύει «κάθε τεχνική για την αλλαγή της σύνθεσης ή της δομής των ζώντων οργανισμών της Γης»...

Το 2016 συνεχίζουν να ψεκάζουν τον άμαχο πληθυσμό, σε μια προσπάθεια να τους ελέγχουν, να μεταβάλλουν τη δομή των ζώντων οργανισμών της Γης και να ελέγχουν τον καιρό...

 Ο Πούτιν είναι βαθιά αντίθετος σε όλο αυτό. Θεωρεί την χειραγώγηση του καιρού να είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι που έχει καταστροφικές συνέπειες.

Η δύσκολη Παιδική ηλικία του Πούτιν θα μπορούσε να εξηγήσει γιατί σκέφτεται με τον συγκεκριμένο τρόπο για την φύση:

Μετά την πολιορκία του Λένινγκραντ, που σκότωσε σχεδόν τη μητέρα του, ο Πούτιν με την οικογένειά του αναγκάστηκε να μετακομίσει σε κοινοτικό κτήριο, που κυκλοφορούσαν μολυσμένοι αρουραίοι . 

Ο Πούτιν πέρασε ώρες κυνηγώντας τέτοια τρωκτικά στη σκάλα. Έτσι σταδιακά Ανέπτυξε μια αναπνευστική ασθένεια. 

Γενικά οι συνθήκες της διαμονής του εκεί ήταν ως εξής:

Τέσσερις ενήλικες, καθώς ο Πούτιν και,  ο αδελφός του, είχαν συμπιεστεί σε ένα ενιαίο δωμάτιο 20 τετραγωνικών ποδιών χωρίς ζεστό νερό, μπάνιο και τουαλέτα.

 Αυτός βέβαια ξεπέρασε αυτές τις άθλιες συνθήκες αγκαλιάζοντας  τις σπουδές του, καθώς και το τζούντο, το καράτε, και Σάμπο, μια ρωσική πολεμική τέχνη όπου απαιτεί έντονη ισορροπία μεταξύ μυαλού και σώματος. 

Ο Ρώσος Πρόεδρος λόγω των βιωμάτων του, έχει αναμφίβολα συνειδητοποιήσει  την ανάγκη για μια υγιή και  πειθαρχημένη ζωή.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger