Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ο Δρ Rowland δουλεύει στη "NASA, στο  "Εργαστήριο Διαστημικού Καιρού". 

Σε  περσινό άρθρο του,  έχει παρουσιάσει επίσημα έγγραφα, όπου το Κοινοβούλιο της ΕΕ, τόνισε την διενέργεια ψεκασμών και την συνδεσή τους με  το HAARP, που  είναι ένα όπλο τροποποίησης του καιρού και, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορους σκοπούς .



Αποχαρακτηρισμένα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η κυβέρνηση διεξήγαγε δοκιμές με δηλητηριώδες αέριο. 

Ακόμη, αποκαλύπτει αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της CIA, η κυβέρνηση των ΗΠΑ διεξήγαγε δοκιμές ψεκασμών με δηλητηριώδες αέριο επί του πληθυσμού των ΗΠΑ, στις δεκαετίες  του '60, '70 και του '80.



Ακόμη διασκορπίζονται  και  ιόντα λιθίου κατά τη διάρκεια της νύχτας.... Δείτε εδώ


Μια άλλη αποκαλυπτική Έκθεση  της αμερικανικής Γερουσίας αποδεικνύει ότι μας σκοτώνουν με ψεκασμούς!!!

Πρόκειται φυσικά για μια έκθεση της Γερουσίας των ΗΠΑ, που δίνει αποδείξεις ότι μας ψεκάζουν και, και αυτό βλάπτει το έδαφος, την Γεωργία, την Κτηνοτροφία και τους ανθρώπους, δεν είναι πλέον Συνωμοσία.... Αλλά Γεγονός.




Είναι βέβαιο ότι οι αντιδράσεις άλλων ισχυρών ηγετών, που είναι αντίθετοι στην εφαρμογή τέτοιων μεθόδων χειραγώγησης των μαζών, θα είναι δεδομένη και απρόσμενη.


Ειδικά ο Πούτιν το αντίπαλο δέος φέρεται αντίθετος με τους ψεκασμούς.

Για το συγκεκριμένα, κάτι άλλο που παραμένει «πέρα από άκρως απόρρητο», σύμφωνα με την Ρωσική  έκθεση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) και,  από ισχυρές πηγές από το Κρεμλίνο:


Ψεκάζουν τακτικά στο βορειοδυτικό ουρανό της Συρίας για ολόκληρες ημέρες  για  ψυχολογικό και σωματικό έλεγχο.

Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ο πρόεδρος Πούτιν, με το ζήτημα των ψεκασμών  στην Συρία, έχει «βαθιά διαταραχθεί» και είναι «έξω φρενών». Κάνοντας ένα 
 καυστικό σχόλιο:

«Όπως το αντιλαμβάνομαι, οι Αμερικανοί δεν ενδιαφέρονται για την ήττα του ISIS, αλλά ενδιαφέρονται για τον νοητικό έλεγχο  του πληθυσμού της Συρίας


 Ο Πούτιν είναι βαθιά αντίθετος σε όλα αυτά. Θεωρεί την χειραγώγηση των ανθρώπων και του καιρού να είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι με  καταστροφικές συνέπειες.



Ψεκάζουν τον άμαχο πληθυσμό, σε μια προσπάθεια να τον ελέγχουν και, να μεταβάλλουν τη δομή των ζώντων οργανισμών της Γης και να ελέγχουν τον καιρό...


Είναι γνωστό πόσο αποκαλυπτικά σε όλα αυτά είναι τα περιβόητα "Πρωτόκολλα της Σιών " που γράφτηκαν πριν εκατοντάδες χρόνια από την Νέα τάξη Πραγμάτων ....

Αλλά ας σταθούμε σε κάποιο σημείο τους με ιδιαίτερη σημασία:

" Γνωρίζετε εσείς οι ίδιοι, ότι για να πραγματοποιήσουμε τέτοιες επιθυμίες, πρέπει να διαταράσσουμε σε μόνιμη βάση και σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού με την κυβέρνηση, να εξατλούμε τον κόσμο με τους διαχωρισμούς, την έχθρα, το μίσος και το μυστήριο της πείνας, του ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ, της αθλιότητας....."

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ΥΠΕΡΩΧΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΩΡΑΝ ΣΟΥ ,,,!!!!!
    ΔΥΣΥΧΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΗ ΠΟΥ ΓΝΩΡΕΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΚΑΣΜΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΝ ΜΑΣ ,,,!!!!!
    Η ΠΡΟΤΟΦΑΝΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΓΕΜΕΙΣΗ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΓΝΩΡΕΙΖΩΝΤΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΡΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΙΣΚΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΟΠΩΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΣΧΡΟΥΣ ,, ΠΑΙΝΗΧΡΟΥΣ ΚΤΥΝΩΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ,,!!!!!!!
    ΕΝΑΣ ΚΟΥΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΑΞΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΣΟΔΟΜΑ--ΓΟΜΟΡΑ ΦΛΕΧΟΥΝΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ,,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή