Την ευθύνη για τον εμπρησμό του πολιτικού γραφείου του Αρτέμη Σώρρα στο Ηράκλειο, στη διασταύρωση των οδών Θερίσου και Ανωγείων, που έγινε στις 10 Αυγούστου, ανέλαβε ομάδα ατόμων που φέρονται ως αντιεξουσιαστές, με ανακοίνωσή τους σε ιστοσελίδα του χώρου τους.

Οι ίδιοι κάνουν λόγο για «συμβολικό εμπρησμό» με αφορμή τις δημόσιες δηλώσεις «εκφραστών του κόμματος Ελλήνων Συνέλευσης αναφορικά με την υποδοχή προσφύγων στην Κρήτη».

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι: «Στις 10/8 διαλέξαμε τον συμβολικό εμπρησμό των γραφείων του εν λόγω πολιτικού φορέα στην τοποθεσία Θερίσσου 10 στο Ηράκλειο, ως ελάχιστη απάντηση σε όλα τα παραπάνω επιλέξαμε το σπάσιμο της τζαμαρίας και την πολύ μικρής έντασης φωτιά προκειμένου να μην προκύψει κανένας απολύτως κίνδυνος σε περαστικούς, γειτονικά σπίτια και καταστήματα».

Στην μακροσκελή ανακοίνωσή τους ισχυρίζονται ακόμη ότι: «Η ελευθερία κι η ανεξαρτησία κερδίζονται με αδιαμεσολάβητους και ακηδεμόνευτους αγώνες και όχι με ανάθεση σε τυχάρπαστους “εθνοσωτήρες”, θρησκευτικούς ηγέτες, “καλόβουλους” οικονομικούς ευεργέτες, “φωτισμένες” προσωπικότητες και πάσης φύσεως φαντασμένους ηγετίσκους (τεχνοκράτες, βασιλικούς, δημοκράτες ή αντισυστημικούς)».



ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. ΕΝΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑΜΑ ΗΣΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΙΓΑΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΖΩΑ ΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.

    ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΜΑ ΔΕ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΘΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΩΠΡΟΣΚΥΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή