Το μικρό κοριτσάκι που θα δείτε στο βίντεο είναι μόλις 4 ετών αλλά ήδη μπορεί να συνεννοηθεί μαζί με τη δική της, σε επτά γλώσσες. Η Bella Devyatkina εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό πρόγραμμα της Ρωσίας για ταλέντα και εξέπληξε κοινό και κριτική επιτροπή με το ταλέντο της.

Η έξυπνη μικρή, χωρίς να ντρέπεται, κινούταν στο πλατό της εκπομπής και μιλούσε διάφορες ξένες γλώσσες με όσους βρίσκονταν εκεί. Ξεκινώντας από τον πρώτο άνδρα που της μιλάει αγγλικά φαίνεται ότι εκτός από το να πει το όνομά της, μπορεί να καταλάβει ακόμη και μια πιο περίπλοκη πρόταση που θα της πει κάποιος σε μια άλλη γλώσσα από τη δική της.

Σύμφωνα με το news.com.au, η μαμά της προσέλαβε νταντάδες από διάφορες χώρες του κόσμου προκειμένου η Bella να μάθει να μιλάει ξένες γλώσσες από πολύ μικρή ηλικία.

Την πήγε έτσι στο τηλεοπτικό σόου για να δείξει το ταλέντο της και αν κερδίσει, θα επιστρέψει στο σπίτι με περισσότερα από 12.000 ευρώ.

Το βίντεο με την εμφάνισή της στο youtube έχει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, μια ψυχολόγος έχει δηλώσει σχετικά με τη μάθηση των παιδιών σε πολύ μικρή ηλικία: «Η ηλικία των τριών και τεσσάρων ετών είναι αυτή που υπάρχει η μεγαλύτερη ανάπτυξη του εγκεφάλου και είναι απολύτως κατάλληλη για να μάθει ένα παιδί μια ξένη γλώσσα».


Το κοριτσάκι από τη Μόσχα, είναι σε θέση να μιλάει αγγλικά, γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά, κινέζικα, αραβικά και ρωσικά.


ΠΗΓΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger