Το φορτηγό διεθνών μεταφορών με Έλληνα οδηγό και συνοδηγό, μετέφερε αρχικά στην Ολλανδία φορτίο με κρέατα, όμως στην επιστροφή, «φορτώθηκε» με 29 κιλά κοκαϊνης…

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οδικώς το φορτίο «ταξίδεψε» στην Ιταλία και έφτασε στο λιμάνι της Πάτρας, όπου άνδρες της δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, το ακινητοποίησαν. Στον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκε η ποσότητα των «σκληρών» ναρκωτικών σε μια βαλίτσα, κρυμμένη σε ειδική κρύπτη, στην καμπίνα του οδηγού.

Το φορτίο της κοκαΐνης θα πήγαινε σε ένα ζευγάρι Αλβανών στην Κορινθία, το οποίο συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.gr στο στόχαστρο έχει μπει μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων κοκαϊνης, με έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη σε Αχαΐα, Κορινθία και Αττική.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tempo24.gr, στο στόχαστρο έχει μπει μεγάλο κύκλωμα εισαγωγής στη χώρα μας ποσοτήτων κοκαϊνης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, έλαβε πληροφορίες για ένα φορτηγό το οποίο θα έφτανε χθες από την Ιταλία. Οι Λιμενικές αρχές εντόπισαν το μεγάλο όχημα ενώ είχαν ήδη φτάσει στην Πάτρα κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα. Οι αρχές ακολούθησαν το φορτηγό μέχρι την Κόρινθο όπου εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες θα γινόταν η συναλλαγή.

Οι πληροφορίες των αρχών επιβεβαιώθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο Έλληνες, ο οδηγός του φορτηγού και συνοδηγός του, όπως επίσης και οι δύο αλβανοί που τους περίμεναν στην Κόρινθο.
Κατόπιν έρευνας, εντοπίστηκε στην καμπίνα του οδηγού, μια βαλίτσα στην οποία είχαν κρύψει 29 κιλά κοκαΐνής. 

Πρόκειται για μια ακόμη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. και της Λιμενικής αρχής της Πάτρας, οι οποίες βρίσκονται πάντα σε άμεση συνεργασία με τις διεθνείς αρχές και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Όσων αφορά τις διεθνείς αρχές….

Η αμερικανική υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών ουσιών DEA βρίσκεται πίσω από την σύλληψη των δυο Αλβανών και δύο Ελλήνων σε Αθήνα και Πάτρα για την υπόθεση των 29 κιλών κοκαΐνης.

Φαίνεται ότι οι αμερικανικές αρχές παρακολουθούσαν τις κινήσεις του οδηγού και του συνοδηγού, οι οποίοι επιβιβάστηκαν σε πλοίο από Ιταλία προς Πάτρα και στη συνέχεια θα κατευθυνόταν στην Αθήνα.

Εκεί θα μοιράζονταν τα ναρκωτικά.

Πληροφορίες κάνουν για ποσότητα που θα απέφερε τζίρο περί τα 500.000 ευρώ διαμοιραζόμενοι στα ακριβά στέκια της Αθήνας.

Είναι η δεύτερη φορά που οι αμερικάνικες διωκτικές αρχές κάνουν την εμφάνισή τους στο λιμάνι της Πάτρας, καθώς στις 10 Απριλίου 2015 έκαναν μπλόκο σε μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης που είχαν βρεθεί στην Πάτρα.

Τότε είχαν εντοπίσει ποσότητα 350 κιλών ηρωίνης!


tempo24.gr, dete.gr
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger