Γράφει ο John Kountouris

Εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ λέμε ΟΧΙ σε….ΤΡΑΜΠ-ΟΥΚΙΣΜΟΥΣ!!!

Για όσους παρακολουθείτε τα άρθρα του σάιτ μας, θα ξέρετε ήδη ότι εμείς απο τα Ελληνικά Νέα Τώρα καλύπτουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ συν τοις ΠΑΣΙ διότι ΈΤΣΙ είναι η δουλειά ενός τίμιου ειδησεογραφικού ιστότοπου.  Δεν είμαστε εδώ να σας πούμε ΠΟΙΟΝ να υποστηρίξετε και ΠΟΙΟΝ να μην υποστηρίξετε για πρόεδρο οποιασδήποτε χώρας.  Εϊμαστε εδώ να πράττομεν αυτά που μας διέταξε ο Άγιος, ο Απόστολος Παύλος:

Και μη συγκοινωνείτε εις τα έργα τα άκαρπα του σκότους, μάλλον δε και ελέγχετε·

Τώρα, όσον αφορά τον Τράμπ, αυτόν τον έχουμε ήδη ΕΛΕΓΞΕΙ πολλές φορές για αυτό που είναι: Ένας άλλος πράκτωρ της Νέας Τάξεως Πραγμαάτων που δεν δίνει…ΔΕΚΑΡΑ ούτε για την Αμερική μήτε για τη…ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ όπως θα δούμε στη συνέχεια.

Πρώτα-πρώτα, διαβάστε το άρθρο μας με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: WikiLeaks: Ηταν η ΧΙΛΑΡΙ που πρότεινε τον…ΤΡΑΜΠ για υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων» (πατήστε εδώ) που τα λέγει…ΟΛΑ για τον Τράμπ.

Αυτήν την στιγμήν περιεργαζόμεθα τα ελληνικά ιστολόγια και δεν μπορούμε να πιστέψωμεν τα μάτια μας.  Ομιλούμε για Έλληνες μπλόγκερ που αναβάζουν τα πιο καραγκιοζιλίκια πράγματα για τον Τράμπ, ισχυριζόμενοι  ότι ο ίδιος είναι ακόμη…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Όμως, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά…ΕΒΡΑΙΟ-ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ (πατήστε εδώ) απ’ό,τι φαίνεται!!!  Και αν τα θεωρείτε αυτά «παραμύθια» θα σας παρακαλέσω να διαβάσετε κι ένα άλλο άρθρο κλειδί μου πάλι για τον Τράμπ με τίτλο «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΧΙΛΑΡΙ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ (βίντεο)» διότι εκεί σας καταδείχνω με αποδείξεις πως ΜΟΝΟ οι…ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ. Δεν τα λέω εγώ, αλλά τα ίδια τα…ΜΜΕ εδώ στην Αμερική…!!!

Τώρα, θα ήθελα πάρα πολύ ο κάθε Έλληνας εκεί έξω να ακούσει με ΠΡΟΣΟΧΗ όλα όσα περιέχει το ακόλουθο ρεπορτάζ το ΣΤΑΡ για τις σχέσεις Ελλάδος και…ΤΡΑΜΠ.

Ξεκινήστε από το 29:55 και μετα και….ΦΡΙΞΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΑΣ «ΑΓΑΠΑΕΙ» Ο ΤΡΑΜΠ…!!!….
ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ....
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger