Μια ασύλληπτη τραγωδία βλέπει το φως της δημοσιότητας για την απίστευτη κατάληξη της εξαφάνισης ενός 35χρονου Αγρινιώτη.

Πριν από δύο μήνες, περίπου, εξαφανίσθηκε από το Αγρίνιο, για άγνωστους λόγους, ένας 35 χρόνος και οι οικείοι του δήλωσαν στις αρμόδιες αρχές την εξαφάνιση του ενώ με την πάροδο του χρόνου εκδόθηκε και διεθνές ένταλμα αναζήτησης μέσω της interpol, αναφέρει το AgrinioTimes.

Σήμερα η οικογένεια του ενημερώθηκε ότι ο 35χρονος βρέθηκε νεκρός και θαμμένος στην Ολλανδία. Η ταφή έγινε από τις Ολλανδικές αρχές γιατί ο άτυχος είχε παραμείνει αρκετές ημέρες στα αζήτητα.

Μάλιστα  η αδελφή του Αγρινιώτη ταξιδεύει στην Ολλανδία προκειμένου να γίνει ενώπιον της η εκταφή και να γίνουν εξετάσεις DNA.

ΠΗΓΗ: kontranews.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger