Το πάθος έγινε πάθημα για έναν 44χρονο στη Λάρισα . Το θύμα είχε γνωρίσει σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης τη γυναίκα «αράχνη», που συνοδευόταν από έναν 24χρονο και έναν 25χρονο. Αφού πέρασαν από πολλά νυχτερινά κέντρα διασκεδάζοντας μαζί, οι νεαροί έφυγαν και το ζευγάρι κατέληξε στην πυλωτή για ένα βιαστικό on night stand, που έμελλε να πάρει απροσδόκητη τροπή.  
Ξαφνικά, ο 44χρονος δέχθηκε το χτύπημα που του άνοιξε το κεφάλι και ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά άρπαξε από τις τσέπες του 3.100 ευρώ και το κλειδί του οχήματός του. Αμέσως μετά, εξαφανίστηκε μαζί με το «δόλωμα».
Το θύμα μεταφέρθηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο της Λάρισας και αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, αλλά πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια για να καταγγείλει τη ληστεία.   Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την άμεση έρευνα των αστυνομικών, οι οποίοι συνέλαβαν τους δυο νεαρούς.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι είχαν προσχεδιάσει τη ληστεία μαζί με την 41χρονη που «πούλαγε» έρωτα στο θύμα, έναν 38χρονο που χτύπησε τον άτυχο άνδρα και έναν 41χρονο. 

Οι δυο άνδρες και η «πέτρα του σκανδάλου» αναζητούνται, ενώ ο 25χρονος και ο 24χρονος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για ληστεία κατά συναυτουργία. 

Πηγή: parapolitika.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger