Σύμφωνα με το makedonikokomma.blogspot.gr :

"Κράτος με σημαία του δικού μας δικέφαλου αετού έκανε δεκτό στο ΝΑΤΟ η Ελλάδα, χωρίς ούτε καν να βγάλει μιλιά, ούτε φυσικά να θέσει, ως όφειλε, βέτο!




Πρόκειται για κράτος που χρησιμοποιεί σαν εθνόσημο και σημαία του, ανιστόρητα και λάθρα, το περήφανο ελληνικό σύμβολο του Δικέφαλου Αετού, της δοξασμένης και χιλιόχρονης Βυζαντινής μας Αυτοκρατορίας!




Αυτό το κράτος έγινε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 δεκτό επίσημα στο ΝΑΤΟ και η σημαία του υψώθηκε τελετουργικά πλάι σε εκείνες των Συμμάχων και φυσικά πλάι στην ελληνική...




Το κράτος αυτό είναι το Μαυροβούνιο, που το 2006 ανεξαρτητοποιήθηκε από τη Σερβία και τώρα εισήλθε στην Ατλαντική Συμμαχία με σημαία τον κλεμμένο Δικέφαλο Αετό του Ελληνισμού! Κάτι το οποίο αποτελεί κλοπή συμβόλων και αυτό σημαίνει κλοπή Ιστορίας!


Είναι τόσο δε εξωφρενική αυτή η κλοπή του συμβόλου της Βυζαντινής (=Ελληνοχριστιανικής) μας Αυτοκρατορίας, ώστε διατήρησαν εκτός από την βασιλική κορώνα και το αυτοκρατορικό μας σκήπτρο, το σύμβολο εξουσίας των Αυτοκρατόρων μας και μάλιστα του τελευταίου ηρωικού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου....!"



Δείτε το βίντεο...



Πηγή: makedonikokomma.blogspot.gr
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger