Ένας ανερχόμενος σταρ του μπέιζμπολ με...
7ψήφιο λογαριασμό στην τράπεζα, μένει σε ένα φορτηγάκι στο πάρκινγκ ενός πολυκαταστήματος. Αν το μπέιζμπολ, σε ξενίζει, βάλε στο μυαλό σου ότι ο Ντάνιελ Νόρις είναι ποδοσφαιριστής -είναι υπεράνω αθλήματος έτσι και αλλιώς- και διάβασε την αντισυμβατική ιστορία του.

Μένει σε ένα ψιλοχαλασμένο φορτηγάκι στο πάρκινγκ ενός Wall Mart (αμερικάνικο πολυκατάστημα). Χώρισε την κοπέλα του, γιατί ήθελε περισσότερο χρόνο για να μπορεί να ταξιδεύει μόνος του. Μόλις του έβαλαν 2 εκατομμύρια δολάρια στον λογαριασμό, εκείνος το μόνο που έκανε, ήταν να αγοράσει ένα T-Shirt αξίας 14 δολαρίων από τις εκπτώσεις. Όχι, δεν πρόκειται για τον πρωταγωνιστή του "Into the Wild", αλλά για τον Ντάνιελ Νόρις, ένα από τα μεγαλύτερα, αυτή τη στιγμή, ταλέντα του αμερικανικού μπέιζμπολ.

Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά από μπέιζμπολ, αλλά η ιστορία ενός τύπου όπως ο παραπάνω, αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον. Το θέμα που έκανε το ESPN για πάρτη του ξεκινάει με τον ίδιο και τη δημοσιογράφο στο φορτηγάκι του που είναι εδώ και μέρες αραγμένο στο πάρκινγκ ενός Wall Mart στα προάστια της Φλόριντα:

"Το αστέρι των Τορόντο Μπλου Τζέιζ ξυπνάει σε ένα VW φορτηγάκι του 1978 δίπλα σε ένα Wall Mart και αναρωτιέται αν έχει κάτι να φάει . Ψάχνει μέσα σε ένα μισοάδειο ψυγείο μέχρι που βρίσκει μια ντουζίνα αυγά. “Ίσως είναι χαλασμένα”, λέει και βγάζει τρία από την καρτέλα. Αφού τα μυρίζει, το σκέφτεται για λίγο και τελικά αποφασίζει πως μπορεί να τα φάει.

Όσο μαγειρεύει τα αυγά σε ένα φορητό φουρνάκι, ξεκινάει το καθιερωμένο τελετουργικό της ημέρας. Αδειάζει όλα του τα υπάρχοντα στο πάρκινγκ για να καθαρίσει το φορτηγάκι. Μεταξύ άλλων, βγάζει μια σανίδα του σερφ, ένα σλίπινγκ μπαγκ, το μοναδικό του τζιν και το ημερολόγιο του. Ένας πελάτης των Wall Mart σταματάει και τον κοιτάζει. Ο Ντάνιελ χαιρετάει τον πελάτη και ρίχνει μια ματιά στα αυγά του. “Έχω συνηθίσει να με κοιτάνε περίεργα οι άνθρωποι”, δηλώνει.

Πηγή: tro-ma-ktiko
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο. 

  ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ
loading...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger