1.Είμαστε η πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Είμαστε όλοι. Ανεξαρτήτωςκόμματος. Προδομένοι αλλά ακόμα ζωντανοί και μάχιμοι.
2. Διεκδικούμε το αυτονόητο και αναφαίρετο δικαίωμα για μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΖΩΗ και ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ. Από το τέλος του πολέμου και μετά οιπαππούδες μας, οι γονείς μας και τώρα εμείς παλέψανε και παλεύουμε γιανα χτίσουμε, να καλυτερέψουμε τη ζωή μας , να πάμε σαν λαός και σανχώρα ένα βήμα πιο μπροστά.
3. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν Πολιτικό , σε κανέναν Αλήτη, σεκανέναν που επιβουλεύεται την χώρα μας, να καταστρέψει ότι με τόσο κόπο, αγώνα, στέρηση, πάθος και αγάπη χτίσαμε και συνεχίζουμε ναπαλεύουμε να χτίσουμε .
4. Η Ελλάδα είναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ και κανείς δεν έχει δικαίωμα ναεγκατασταθεί σ' αυτό, να το καταστρέψει, να το προσβάλλει , να τοβιάζει , να το υποβαθμίζει χωρίς την άδεια μας , χωρίς να μαςρωτήσει, υπό οποιοδήποτε καθεστώς, του παρόντος ή του μέλλοντος.
5. Όχι στους νέους δωσίλογους, μαυραγορίτες ,προδότες, χαφιέδες της«παγκοσμιοποίησης» και των πολυεθνικών που στήνουν παιχνίδια για τα όποια συμφέροντα τουςΚαμιά πολιτική δύναμη, συμπολιτευόμενη, αντιπολιτευόμενη ή περιθωριακήδεν δικαιούται να επιβάλει ερήμην μας και ενάντια στη θέληση μας τονεποικισμό της χώρας από στίφη ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ . Ποια σκοπιμότηταεξυπηρετείται από αυτή την τεράστια είσοδο μεταναστών?.Είναι σε θέση αυτή η χώρα να συντηρήσει τις καινούριες στρατιέςανέργων που θα βγουν στην αγορά και ταυτόχρονα και όλους αυτούς τουςμετανάστες?Γιατί μερίδα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ συντάσσεται με διάφορες οργανώσεις καιΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ?Γιατί Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση δεν παίρνουν ξεκάθαρες θέσεις γιατο Μεταναστευτικό θέμα και μάλιστα ΓΙΑ ΤΟΥς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ? Πως πιστεύετε ότι οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ θα ενσωματωθούν στην ελληνικήκοινωνία όταν δεν την σέβονται και την προσβάλλουν και εγκληματούνσυστηματικά? Τους ρωτήσατε αν θέλουν; Εμάς μας ρωτήσατε αν θέλουμε ;;;Οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ;;;;;;;;ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΙ???? όλους τους ασιάτες και όχι μόνο που μοιράζουνναρκωτικά , και όλους τους αλκοολικούς από τις ανατολικές χώρες? Έχουμε δικούς μας δεν θέλουμε εισαγόμενους!!!!!! Και ποιους να ενσωματώσουμε? ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ? ΡΩΣΟΥΣ? ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ?ΠΟΛΩΝΟΥΣ; ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ? ΑΛΒΑΝΟΥΣ? ΑΦΓΑΝΟΥΣ? ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ?ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ? ΣΟΜΑΛΟΥΣ?6. Ένας στόχος ένας σκοπός. Τέλος στην εθνοκτόνο συνωμοσία. Η αντοχήκαι η ανοχή μας εξαντλήθηκε. ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΩΝΒΑΛΚΑΝΙΩΝ . Η Ελλάδα στους Έλληνες.
7. Δουλειά στους Έλληνες Εργάτες. Όχι στην αντικατάσταση τους απόφθηνούς και πειθήνιους αλλοδαπούς χωρίς εργατική συνείδηση και ιστορία διεκδικήσεων.
8. Όχι στον αφανισμό της ελληνικής βιοτεχνίας απ' την μαφιόζικη διακίνηση κινέζικων προϊόντων και του αγροτικού κόσμου απ' τα εμπορικάκαρτέλ, με τις ασύδοτες εισαγωγές αφορολόγητων και κακής ποιότηταςπροϊόντων, που παράγονται φτηνά με τη στυγνή εκμετάλλευση μαύρηςτριτοκοσμικής εργασίας.
9. Θέλουμε να κυκλοφορούμε (εμείς και τα παιδιά μας) με ασφάλεια στουςδρόμους μας, τα πάρκα μας και τις πλατείες μας. Να απελαθούν μια γιαπάντα όλα τα εγκληματικά στοιχεία που έχουν κατακλύσει τη χώρα από κάθε γωνιά του πλανήτη.
10. Όχι στην πολυπολιτισμική μετάλλαξη και την εξαφάνιση τουελληνισμού. Ένα έθνος - μια πατρίδα. Πολυπολιτισμός σημαίνει τέλος σεκάθε πολιτισμό. Ανοίγει τις πύλες στην κόλαση των αλληλο-υποβλεπόμενων φυλετικών γκέτο που καταλαβαίνουν μόνο τον εαυτό τους. Σεομαδοποιημένα φυλετικά συμφέροντα και σε διαρκή πόλεμο όλων εναντίονόλων.
11. Για τον μετριασμό και την καταστολή αναπόφευκτων φυλετικώνσυγκρούσεων, αθόρυβα προετοιμάζονται σώματα πραιτοριανών, επανδρωμέναμε αλλοδαπούς (βλέπε «Καθημερινή» 16 - 01 - 09).http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_100046_16/01/2009_299564Σύντομα οι εργαζόμενοι, η νεολαία και οι συνταξιούχοι θα βρεθούν,στους όποιους διεκδικητικούς τους αγώνες, αντιμέτωποι μεαποκτηνωμένους Μισθοφόρους, χωρίς τις αναστολές κοινών ιστορικών καιπολιτιστικών βιωμάτων με τον ελληνικό λαό, ικανούς για συμπεριφορέςανάλογες ξένων δυνάμεων Κατοχής.
12. Φτάνει πια. Δεν θέλουμε τη δική μας πατρίδα ξέφραγο αμπέλι. Πρώτομέτρο η δραστική αποτροπή εισόδου νέων λαθρομεταναστών, αντί να την ενθαρρύνουν οι Αρχές με την μαζική νομιμοποίηση των παρανόμων. Ναεγκαθίστανται, με έξοδα του ελληνικού κράτους και υπό την κάλυψη καλάενορχηστρωμένης ανθελληνικής προπαγάνδας, επιδοτούμενης απ' το κράτος και τα ευρωπαϊκά ταμεία κατά του υποτιθέμενου «ρατσισμού» και της«ξενοφοβίας».
13. Απαιτούμε θεσμοθέτηση συγκεκριμένης μεταναστευτικής πολιτικής μετάαπό δημόσια και διαφανή εθνική συζήτηση, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΠΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ? Μετανάστες μόνο αν καιεφόσον υπάρχουν κενές θέσεις εργασίας, με την σύμφωνη γνώμη τωνσυνδικάτων, με νόμιμες διακρατικές συμβάσεις, με εξασφαλισμένηκατοικία, μισθούς, παροχές, και ασφάλιση στα ίδια επίπεδα με τουςντόπιους .
14. Όχι λαθρομετανάστες δούλους, για να υπάρχει εφεδρικός στρατόςμαύρης εργασίας και να χρησιμοποιείται για την συμπίεση των αμοιβών και την άλωση των κοινωνικών και εργασιακών κεκτημένων των Ελλήνωνεργαζομένων. Και εδώ βέβαια να επισημάνουμε την ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΟΛΩΝΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Που είναι όλοι ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ? ΑΦΑΝΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ , ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΕΝΔΥΝΑΜΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!!ΕΛΛΗΝΑ ποιος από εμάς παίρνει ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΜΙΣΘΟ? ποιος από εμάς δουλεύει 8ωρο? Ποιος πληρώνεται τις υπερωρίες του?
15. Κατά την συντηρητική εκτίμηση του ΟΗΕ οι μετανάστες στη χώρα μας το 2015 θα είναι πάνω από 4,2 εκατομμύρια. Ένας τόσο μεγάλος αριθμός αλλοδαπών, που υπερβαίνει σημαντικά τον ενεργό πληθυσμό των Ελλήνων,είναι αδύνατο να τον ενσωματώσει η ελληνική κοινωνία. Άρα μπορούμε να μιλάμε μόνο για πολιτισμικές ετερότητες, για διαφορετικά έθνη και σημαίες με τα οποία καλούμαστε να μοιραστούμε την εθνική μαςεπικράτεια! Οι ξένοι εφόσον, σε μερικά χρόνια, αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, όπως είναι επόμενο, δεν θα ανεχθούν οποιαδήποτε «προνόμια»των Ελλήνων. Το τελευταίο διακύβευμα σ' αυτή την διαδρομή θα είναι τοίδιο το όνομα της χώρας, που ως πολυπολιτισμικό πλέον μόρφωμα δεν θαυπάρχει κανένας λόγος να φέρει το όνομα «Ελλάδα».

16. ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ. Μην μένουμε αδρανείς , μην ανεχόμαστε παθητικά τηνσημερινή κατάσταση, ενώ οι διοικούντες και τα ξένα κέντρα που τους πατρονάρουν εργάζονται δραστήρια , συστηματικά και μεθοδευμένα για τηνεξαφάνιση του ελληνικού έθνους, σε λίγα χρόνια θα καταντήσουμεαπόβλητοι και πρόσφυγες. Και οι λαθρομετανάστες κύριοι της χώρας μας.
17. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. Δώστε τη μάχη μαζί μας, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΑΥΡΙΟ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!
18. ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την εφαρμογή των νόμων της ελληνικής Πολιτείας, απ' την ίδια την Πολιτεία, που τους καταπατά ασύστολα. Να φύγουν τώρα όσοιμπήκαν και εγκαταστάθηκαν παράνομα στη χώρα.
19. ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ μαζί μας, κατά των φερέφωνων της παγκόσμιαςαμερικανοποίησης, που στο όνομα μιας δήθεν προοδευτικότητας στηρίζουνόλους τους εθνικισμούς γειτόνων με επεκτατικές βλέψεις σε βάρος τηςχώρας μας και λυσσομανούν κατά της πατρίδας που τους γέννησε και του λαού που τους θρέφει.
20. ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αν θέλουμε ή όχι ν' αυτοκτονήσουμε ως έθνος. Ν'αποφασίσει ο ελληνικός λαός .-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ" καιΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΣΤΕ να στέλνουμε τα παιδιά μας σε Ιδιωτικά σχολεία, γιατί στα δημόσια το 80% στις τάξεις είναι αλλοδαπά παιδάκια με τις όποιεςγλωσσικές και πολιτισμικές διαφορές και ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ για ταΦροντιστήρια τους.-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για" ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ" και ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ για να σωθούμε στα Ιδιωτικά Νοσοκομεία και που με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣΦΟΡΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ οι μετανάστες νόμιμοι, παράνομοι. (ποιααλλοδαπή καθαρίζει το σπίτι η φυλάει μεγάλους ανθρώπους και δηλώνει το μισθό της και φορολογείται?????).130.000 μέχρι σήμερα οι Βούλγαροικαι Ρουμάνοι που συνταξιοδοτούνται από το ΙΚΑ με 1 χρόνο δουλειάςστην Χώρα μας χωρίς καμία συνεισφορά στον ασφαλιστικό φορέα και οιδικοί μας συνταξιούχοι, τα Γεροντάκια, πεινάνε και περιμένουν στο κρύο από τις 4 τα χαράματα για μια εξέταση στο ΙΚΑ και που τουςδέρνουν τα ΜΑΤ όταν διαμαρτύρονται για τις συντάξεις Πείνας-ΕΙΝΑΙΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ για να προστατεύει τηνΖΩΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, την ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑς, τα ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, τους ΝΟΜΟΥΣ της Χώρας και που γίναμε θεατές στα επεισόδια του Δεκεμβρίου να παρατηρείαμέτοχη την καταστροφή και το πλιάτσικο από τους αλήτες και τους μετανάστες που καμία σχέση δεν είχαν με την δικαιολογημένη οργή τωνπαιδιών χωρίς μέλλον και να ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ένα ΑΘΩΟΠΑΙΔΙ. Την ΑΝΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ της αστυνομίας που επιτρέπει να ανθίζει τρόμος στην πόλη και την Χώρα . Τον κο Παυλόπουλο να λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και τον κο Παπανδρεου να λέει ότι πρέπει ναΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ??????????-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για να συγκροτεί ο ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΑΣΙΑΤΩΝ, 15μελες όργανο με 7 επιτροπές που θασυνεδριάζουν 49 επιλεγμένοι αλλοδαποί και ημεδαποί πολίτες για τηνκαταγραφή των προβλημάτων των μεταναστών. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΩΡΕΚΑΝΕΙΣ???ΕΛΛΗΝΕΣ που πληρώνουμε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ για τις πλατείες και τιςΠαιδικές χαρές που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ γιατί έχουνκαταληφθεί από Λαθρομετανάστες που δεν έχουν περάσει ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΑΤΡΙΚΟΕΛΕΓΧΟ γεμάτοι Ασθένειες (ΒΟΥΒΩΝΙΚΗ ΠΑΝΩΛΗ, ΤΥΦΟΣ, ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ -ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ 09/2009 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ) ΚΑΙΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ για να έχουμε τους ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΑΣΥΝΟΡΑ και τους ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ να προστατεύουν τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καινα ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ στον κάθε ένα να τα παραβιάζει και έχουμε 400 νέουςλαθρομετανάστες κάθε ημέρα.-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ τα ατελείωτα σκάνδαλα. Το θράσος , τηναναίδεια, την κοροϊδία και την ξετσιπωσιά των 300 στη Βουλή πουεναλλάσσονται μεταξύ τους καθώς και των Δημάρχων, Νομαρχών και όλωντων παρατρεχάμενων !!!!! και που ΕΜΕΙΣ παλεύουμε ΜΕΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ τηνσκληρή καθημερινότητα μας με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ σε όλους τους ανίκανους που μαςκυβερνάνε δεκαετίες τώρα ,να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ εμάς και τα παιδιά μας σεμια ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΝΕΙΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ.-ΕΛΛΗΝΕΣ εμείς που ψηφίζουμε όλους αυτούς για να ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ , ΕΙΣΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!!!!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΥΠΗΡΕΤΕΣΤΟΥ ΛΑΟΥ" ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΡΑΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΝΑΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ , ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ,που θέλουν να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, να ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ, να ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΟΥΝΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ, να ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, να ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.


Οι ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ
Email: agiospanteleimonas@gmail.com
τηλ. 6930 304 442

Δημοσίευση σχολίου

Blogger