Γράφει ο ΝΙΚ.ΑΛ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Πολλά βιβλία κατά καιρούς έχουν γραφτεί για τις Πυραμίδες, ορισμένα από αυτά κάνουν αναφορές για την Πυραμίδα του Χέοπα, δίνοντας ακριβείς αποδείξεις ότι η εν λόγω πυραμίδα ήτο εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, που βασιζόταν στους υπερήχους, και όχι μόνο.
Ο Κρίστοφερ Νταν στο βιβλίο του , "Το εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας της Γκίζας", αναφέρει ότι η Μεγάλη Πυραμίδα ήταν μια εξελιγμένη μηχανή που είχε την δυνατότητα να συλλαμβάνει τις ακουστικές ενέργειες της Γης μετατρέποντας την ενέργεια αυτή σε ισχύ τρομερή.
Λίγο πριν την δημοσίευση του προαναφερθέντος βιβλίου, και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 1997, ο ΤΖ.ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΚΕΝΙΟΝ , εκδότης του περιοδικού ATLANTIS RISING. Ήρθε σε επαφή με κάποιον επιστήμονα που έκανε κυβερνητικές έρευνες στο τομέα μη φονικών ακουστικών όπλων. Ο συγκεκριμένος απεκάλυψε ότι η Πυραμίδα του Χέοπα ήταν ΟΠΛΟ και μάλιστα ισχυρότατο. Η ομάδα του κατέληξε στο συμπέρασμα αυτό μετά από ανάλυση που έκαναν στην Πυραμίδα με εξελιγμένη διαχείριση ήχου.
Το θέμα όμως δεν σταματά εδώ.
Να σας θυμίσω ότι στο βιβλίο μου,"ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ" ,Αναφέρω την έρευνα του Βέλγου μηχανικού ΡΟΜΠΕΡΤ ΜΠΟΒΑΛ που απέδειξε πως τα μνημεία που βρίσκονται στο οροπέδιο της Γκίζας ευθυγραμμισμένα με την ζώνη του ΩΡΙΩΝΑ 10500 χρόνια πριν. Αυτά και πολλά άλλα αναφέρονται στα περί ΤΡΙΓΩΝΙΣΜΟΥ. Ωστόσο εδώ αξίζει να αναφέρουμε από το βιβλίο αυτό και κάτι ακόμη:

ΩΡΙΩΝ=ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟΝ ΟΠΛΟΝ=1760=4χ440
440 είναι περίπου ίσο με (ΑΡΜΟΝΙΑ)χΦ (όπου Φ=1,618)
ΤΟ Β ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΙΣΩΣΗΣ ισούται με το γινόμενο 4χ440 που μας δίνει γεωμετρικόν σχήμα ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ

Παρατηρούμε ότι σύμφωνα με το αλφαριθμητικόν σύστημα κάνουμε μια ακριβείς διαλεκτικήν επιβεβαίωσις των ανωτέρω. Ο Έλλην Λόγος δίνει ασύλληπτες πληροφορίες στον αναζητητή, κάθε γράμμα, κάθε όνομα περιέχει σύνθετες πληροφορίες.
Πράγματι κατόπιν αναλύσεων γνωρίζουμε ότι η βάσις της Μεγάλης Πυραμίδας αποτελεί τέλεια μαθηματική εφαρμογή του τετραγωνισμού του κύκλου.






















Ο ΙΠ.ΔΑΚΟΓΛΟΥ στον Α τόμο του έργου του, " Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ" , ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ ότι περίπου στο 1/3 της αποστάσεως του ύψους της Πυραμίδος του Χέοπος , περίπου εκεί που βρίσκεται η αίθουσα του βασιλιά, σχηματίζοντο ΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΜΗΝΙΣΚΟΣ (μαύρη τρύπα).Δηλαδή πύλη για άλλες διαστάσεις, και τι όλα αυτά πριν 10500 χρόνια!!!
Πάντως ο Νταν τονίζει πως παρά το γεγονός ότι δεν γνωρίζουμε με ακρίβεια τι είδους διαδικασίες συντελούνται στο θάλαμο της βασίλισσας , ωστόσο όλα δείχνουν πως η ενέργεια που δημιουργείται στο θάλαμο του βασιλιά ήταν αποτέλεσμα καλής λειτουργίας του θαλάμου της βασίλισσας.
Στο τελευταίο βιβλίο μου, "ΙΩΚΗ" , γίνεται λόγος ότι οι Πυραμίδες ήταν χώροι διαχτινίσεως προς το άστρο του ΣΕΙΡΙΟΥ. Αυτό πιστιποιήθηκε ύστερα από χρήση ρομποτικών μηχανισμών...
Τελικά αγαπητοί φίλοι βρισκόμαστε στα ερείπια κάποιου πολύ εξελιγμένου τεννολογικά αρχαίου γήινου πολιτισμού. Όμως αυτή τη στιγμή δεν θα επεκταθώ περισσότερο...

Δημοσίευση σχολίου

Blogger