Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Ιδρυτής του τάγματος των Illuminati ήταν ο Ιησουίτης, Adam weishaupt.
Την πρωτομαγιά του 1776 στην Βαυβαρία ο Weishaupt ίδρυσε το εν λόγω τάγμα, με ανώτερα στελέχη κυρίως Βαρώνους και μαρκήσιους, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν κωδικά ονόματα , όπως πχ Διομήδης, Άρης, Φίλων κ.λπ.(Hen.Hilson, Illuminati)
Βέβαια και ο ιδρυτής του τάγματος χρησιμοποιούσε το κωδικό όνομα "Σπάρτακος".
Οι Illuminati ισχυρίζονταν ότι ήταν γνώστες των αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων και πως αυτοί ήταν οι άξιοι συνεχιστές των Πυθαγορείων.
Τον Ιούλιο του 1782 στο συνέδριο του Welhelmsband έγινε η ένωση τους επίσημα με το τεκτονικό Γαλλικό δόγμα, όπου και εδέχθησαν τους τρεις πρώτους βαθμούς του Γαλλικού τεκτονισμού.
Το 1880 οι Illuminati προετοιμάζουν στη Γερμανία την Οκτωβριανή επανάσταση,ενώ οραματίζονται να κυριαρχήσουν σε παγκόσμιο επίπεδο. Βασικός παράγοντας για να καταφέρουν κάτι τέτοιο είναι ο έλεγχος του νου ( A.Weishaupt, An Apoly for the Illuminati, 1786).
Όπως είναι γνωστό και ο Χίτλερ πραγματοποιούσε πειράματα σε παιδιά κάτω των έξι ετών που σκοπό είχαν τον έλεγχο του νου. Είναι πλέον βέβαιο ότι και ο Χιτλερισμός έχει σχέση με ίδιας τάσεως αποκρυφισμό. Αυτό διακρίνεται για παράδειγμα στο εμβατήριο του Χίτλερ, "ΕΡΙΚΑ", όπου στους στίχους : " Μια από τις εκατό χιλιάδες μελισσούλες περιστοιχίζουν την ΕΡΙΚΑ(πρόκειται για το θαμνώδες φυτό ΡΕΙΚΙ)", Εδώ δίνεται η κλίμακα 1:100000 της Πολικής ακτίνας επί της Γης που χρησιμοποιήται στις πυραμίδες, οι μυημένοι γνωρίζουν τι εννοώ. Ενώ το όνομα ΕΡΙΚΑ έχει σχέση με τον 'Ερικα , το γιο της Αφροδίτης.
Επανερχόμεθα κλείνοντας στους Illuminati να αναφέρουμε ότι όσοι ενεπλάκησαν με τον Γερμανικό κομμουνισμό έφεραν την κωδική ονομασία "Σπαρτακιστές", που μας παραπέμπει στο γνωστό ψευδώνυμο "Σπάρτακος" του ιδρυτή των Illuminati. Είναι πολύ πιθανό ότι οι αφανείς καθοδηγητές του δήθεν κομμουνισμού και σοσιαλισμού να είναι οι Illuminati.
Όπως τότε έτσι σήμερα κάποιοι προσπαθούν να αποκτήσουν την ισχύ μέσα από τον απόκρυφο μυστικισμό, ώστε να επιβάλλουν τις επιθυμίες τους στους υπόλοιπους ανθρώπους.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger