ΟΜΑΣ "ΙΩΚΗ"
http://iokh.blogspot.com

ΑΘΗΝΑ, 21/06/09












ΠΡΟΣ "ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ"







ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΝΕΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20ΕΤΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ
ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑΣ & ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ
που μας αποστείλατε μεταξύ των άλλων αναφέρετε:

"...Έχει προηγηθεί ερώτηση στη Βουλή του Α. Γεωργιάδη την 1/11/07 και απάντηση στης 27/11/07 του κου. Λιάπη που λέει ότι εκ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ δεν αντιμετωπίστηκαν οι καταγγελίες που είχαν κοινοποιηθεί σε Πρωθυπουργό, Υπουργεία Δημόσιας Τάξης, Πολιτισμού Δικαιοσύνης, Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, Ακαδημία Αθηνών, Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ και είχαν δημοσιοποιηθεί σε πρωτοσέλιδα εφημερίδων, περιοδικών, TV κ.τ.λ..."

Όμως δεν μας λέτε ότι:
1) η ερώτηση του βουλευτή κ. ΑΔ.Γεωργιάδη έγινε λόγω του συγγραφέα Ν.ΑΡΓΥΡΙΟΥ και του βιβλίου του "ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ"...
2)Ας πείτε επιτέλους στον Ελληνικό λαό πως ο γνωστός "Πατριώτης" κ. Δ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ όταν ρωτήθηκε αν θα ασχοληθεί με το θέμα ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ και την αρχαιοκαπηλία, τι απάντησε;
θέλετε να σας θυμήσουμε, θα το κάνουμε γιατί όπως φαίνεται έχετε επιλεκτική μνήμη.
Ο κ. Λιακόπουλος λοιπόν όταν ρωτήθηκε από τον Ν.ΑΡΓΥΡΙΟΥ αν θα βγάλει το θέμα όπως αυτό αναπτύσετε στο βιβλίο του "ΚΛΕΙΔΙ ΑΛΛΑΓΩΝ"...
Εκείνος του απάντησε ότι είναι μια "εκπομπή βιβλίων" και καλό θα ήταν να απευθυνθούμε σε κάποιο δημοσιογράφο...Δηλαδή ο κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ δεν ασκεί το "δημοσιογραφικό λειτούργημα", από ότι φαίνεται το ασκεί παρά μόνο όταν τον συμφέρει.
Σήμερα όλα αυτά ο κ. Πάλμος και εσεις τα ξεχάσατε, και βέβαια σε πρόσφατη δημόσια επικοινωνία με τον κ. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ο κ. Πάλμος τον αποκάλεσε ότι είναι και ο "πρώτος", διότι προβάλλει την ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, μετά από όλα αυτά...Nτροπή σας.

Τώρα που όλα τα ξεπουλήσατε, τι περιμένετε από εμάς συνεργασία;
Αν όμως υπάρχει έστω και ένας Έλληνας από εσάς ας επικοινωνήσει μαζί μας...

Σας ευχόμαστε να είστε καλά.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger