Γράφει ο ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ


Με αφορμή την δήλωση του Εντ. Μίτσελ πριν από αρκετό καιρό, πρώην αστροναύτη του
Apollo-14, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία αμφιβιλία πως είχαμε επισκέψεις εξωγήινων πολιτισμών στο παρελθόν.
Ενώ η NASA μέσω εκπροσώπου της , τόνισε στο CNN ότι η NASA πότε δεν ενεπλάκη σε υποθέσεις απόκρυψης στοιχείων σχετικών με το θέμα...
Αντίθετα ο Χόγκλαντ και οι συνεργάτες του ανακάλυψαν σε πολλές φωτογραφίες της NASA στοιχεία για κάποιον αρχαίο πολιτισμό στη Σεληνη και στον Άρη. Ειδικά για τα ερείπια στην περιοχή της Κυδωνίας του Άρη , υποστηρίζουν πως ανήκουν σε ένα αρχαίο πολιτισμό με τεχνογνωσία πολύ πιο εξελιγμένη από τη δική μας.
Γιατί αυτός ο αρχαίος εξελιγμένος πολιτισμός να μην είναι γήινος που εξαπλώθηκε και σε άλλα ουράνια σώματα στο απώτατο παρελθόν;
Γιατί ο Μίτσελ και ο Χόγκλαντ προσπαθούν να εμφυτεύσουν μέσα στην συνείδηση της κοινής γνώμης την παράμετρο εξωγήινης ύπαρξης;
Μήπως πίσω από τα πρόσωπα αυτά κρύβεται η NASA;
Πως είναι δυνατόν να τους διαφεύγουν όλες οι αναφορές που γίνονται στην αρχαία Ελληνική γραμματεία, όπου δηλώνουν την ύπαρξη ενός αρχαίου υπερπολιτισμού;
Δεν είναι δυνατόν από την εποχή των "ξύλινων" ραδιοφώνων μέσα σε τρείς περίπου δεκαετίες να εξελιχθούμε στην εποχή της κβαντικής μεταφοράς και του διαστημικού μετοικισμού. Πιστεύω ότι στη Σελήνη βρήκαν ατόφια τεχνολογία ενός χαμένου πολιτισμού αρκετά εξελιγμένου σε σχέση με μας , και , την μετέφεραν στη Γη. Το ίδιο επιβεβαιώνουν και άλλοι ερευνητές που ασχολήθηκαν για χρόνια με τα ζητήματα τούτα. Δηλαδή τα υπερ-όπλα που διαθέτουν ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ανήκουν σε έναν πολιτισμό που έδρασε στο παρελθόν και μάλιστα Ελληνικής προέλευσης. Για το λόγο αυτό και στάλθηκαν ελληνικοί στίχοι στο διάστημα , από την ΝΑΣΑ, μέσω της συναυλίας που έγινε στις στήλες του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ, όπως και τόσα άλλα...
Την τεχνολογία αυτή μελέτησαν και αναπαρήγαγαν παρουσιάζοντας μας τα διάφορα μυστήρια ως αποτέλεσμα εξωγήινης παρέμβασης. Αυτό είναι για μένα ΠΟΡΝΕΙΑ και προαγωγοί τα κέντρα εξουσίας που προδίδουν μία δήθεν νέα εποχή που ήδη κάνει το μυαλό μας να αλλάζει.
Άραγε σκεφτείτε : 1)Το απαγορευμένο διάστημα, τον έλεγχο του από τον στρατό. 2)Την τεχνολογική έκρηξη τα τελευταία χρόνια και την μετάλλαξη της τεχνολογίας σε υπερτεχνολογία. 3)Τις προσπάθειες του παγκόσμιου control στο να πείσουν την κοινή γνώμη ότι έρχονται εξωγήινοι και 4) Την κατασκευή του παγκόσμιου βιολογικού στρατιώτη πυριτίου. Όπως και τόσα άλλα που ανέλυσαν κατά το παρελθόν σπουδαίοι Έλληνες επιστήμονες σαν τον Ελευθέριο Σαραγά .
Αν όλα αυτά δεν είναι πραγματική πορνεία κατά της ανθρωπότητας τότε τι είναι;

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Γκάφα της ΝΑΣΑ: Αγνοούνται οι αυθεντικές μαγνητοταινίες της προσελήνωσης!

    H NASA αναζητά στα χαώδη αρχεία της τις ιστορικές αυθεντικές λήψεις από την πρώτη προσελήνωση που περιέχουν και τη διάσημη φράση του Νιλ Αρμστρονγκ «Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα», παραδέχτηκε η υπηρεσία.
    Οι μαγνητοταινίες από την αποστολή και την προσελήνωση στις 20 Ιουλίου 1969 φυλάσσονταν στα αμερικανικά Εθνικά Αρχεία, όμως επιστράφηκαν στη NASA κάποια στιγμή μέσα στη δεκαετία του ’70.
    «Δεν τις έχουμε δει για πολύ καιρό. Τις ψάχνουμε πάνω από ένα χρόνο και δεν τις έχουμε βρει ακόμη», δήλωσε ο εκπρόσωπος Γκρέι Χαουταλόμα. «Ψάχνουμε στα αρχεία καταχωρήσεων για να εντοπίσουμε πού βρίσκονταν τελευταία», είπε. Οι προσπάθειες εστιάζονται τώρα στα αρχεία του Κέντρου Διαστημικής Πτήσης Goddard της NASA στο Μέριλαντ.
    Το βίντεο από την αποστολή μεταδόθηκε από το Apollo 11 σε σταθμούς παρακολούθησης στην Καλιφόρνια και την Αυστραλία. Αντίγραφα με πολύ χαμηλότερη ποιότητα εικόνας αναμεταδόθηκαν στη συνέχεια στο Χιούστον και σε όλο τον κόσμο. Λόγω του ότι ο εξοπλισμός της ΝΑSA δεν ήταν συμβατός με την τηλεοπτική τεχνολογία της εποχής, οι αυθεντικές λήψεις έπρεπε να προβάλλονται σε μία οθόνη κι από εκεί να καταγράφονται εκ νέου από τηλεοπτική κάμερα για τη μετάδοσή τους.
    Τα αντίγραφα είναι διαθέσιμα στο δικτυακό τόπο της NASA, όμως η τύχη των αυθεντικών μαγνητοταινίών αγνοείται. Εκτός από τις λήψεις της προσελήνωσης, οι ταινπιες περιέχουν και στοιχεία για την υγεία των αστροναυτών και την κατάσταση της σεληνακάτου. Συνολικά, έχουν χαθεί πάνω από 700 κιβώτια με λήψεις από την αποστολή Apollo.
    Ο Χαουταλόμα τόνισε πως ακόμη κι εάν βρεθούν οι ταινίες, είναι πιθανόν να μην μπορούν να αναπαραχθούν, καθώς οι τα μαγνητικά μέσα φθείρονται με το πέρασμα του χρόνου.

    Apollon_9

    Υ.Γ: Σάμπως υπήρξαν ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή σου μέρα ΑΠΟΛΛΩΝ, θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για τα τόσο σημαντικά στοιχεία που έχεις δημοσιεύσει κατά καιρούς για το παρών θέμα...


    Ένας συνεργάτης της ιστοσελίδας :
    iokh.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα αναρτήσω περισσότερα αν βρω τον τρόπο.

    Καλώς σας βρήκα και καλή σου μέρα atale!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε πολλοί, αλλά σκόρπιοι..
    Να είστε καλά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή