Γράφει ο apollon_9
WWW.KAZAM.GR



Είχα την εντύπωση πως ήταν μόνο αυτή η βίδα ηλικίας 300 εκατομ. ετών που είχαν βρει Ρώσοι επιστήμονες: http://www.mjourney.com/magic/discuss/inde...=ST&f=27&t=2086




Είχα επίσης την άποψη ότι η κοινωνία των ανθρώπων είχε εξελιχθεί κατά το παρελθόν, ξανά και ξανά, και μερικές φορές ίσως είχε ξεπεράσει τα επιτεύγματα του πολιτισμού μας. Πλέον -αν τα στοιχεία που εντόπισα στο διαδίκτυο ευσταθούν- τότε αισθάνομαι δικαιωμένος. Να σας πω λοιπόν τί εντόπισαν απλοί άνθρωποι που σχεδόν από τύχη καταγράφηκαν κάπου κι έγιναν αποτέλεσμα ερευνών και πειραμάτων, τα αποτελέσματα των οποίων ελάχιστοι γνωρίζουν σήμερα:

-Το 1961 οι ιδιοκτήτες ενός μαγαζιού με δώρα στην Καλιφόρνια, κόβοντας στα δύο έναν γεώλιθο βρήκαν μέσα του ένα αντικείμενο φανερά τεχνιτό. Αποτελείτο από έναν μεταλλικό πυρήνα τον οποίο περιέβαλλαν στρώματα ενός υλικού που έμοιαζε κεραμικό, ενώ είχε κι ένα εξαγωνικό περίβλημα από ξύλο. Όταν υποβλήθηκε σε εξέταση ραδιενεργών ακτίνων τύπου "Χ", το αντκειμενο, έμοιαζε με καλώδιο ή κάποιο άλλο ηλεκτρονικό εξάρτημα. Είχε εγκλωβιστεί με κάποια απολιθώματα μέσα στο γεώλιθο, τα οποία όπως εκτιμήθηκε ήταν ηλικίας 500,000 ετών.

-Το 1786 εργάτες που έσκαβαν βρήκαν μέσα σ' ένα στρώμα άμμου κάτω απ' το έδαφος νομίσματα, απολιθωμένες λαβές σφυριών, καθώς και διάφορα απολιθωμένα εργαλεία. Η άμμος μέσα στην οποία βρέθηκαν τα αντικείμενα, διαπιστώθηκε ότι ήταν 300.000.000 ετών.

-Το 1851 η εφημερίδα "Illinois sprigfield Rebublican" δημοσίευσε ότι ένας επιχειρηματίας βρήκε ένα μεγάλο κομμάτι χρυσοφόρου χαλαζία κατά το ταξίδι του στην Καλιφόρνια. Κάποια στιγμή του έπεσε και σπάζοντας πετάχτηκε ένα σιδερένιο καρφί. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο χαλαζίας ήταν 1.000.000 χρόνων.

-Τον Ιούνιο του 1851 το "Scientific American" δημοσίευσε ότι βρέθηκε ένα μεταλλικό βάζο το οποίο αποτελείτο από κράμα ψευδαργύρου και ασημιού. Στην επιφάνειά του υπήρχαν εικόνες λουλουδιών διακοσμημένες με καθαρό ασήμι. Το βάζο βρέθηκε μέσα σε βράχο ηλικίας 21.000.000 ετών.

-Ένα παράξενο γράμμα στις 22 Δεκέβριου του 1709, προς την βασίλισσα Άννα, αναφέρεται σε ιπτάμενο σκάφος, που εφευρέθηκε στην Βραζιλία, από ιερέα. Η μετάφραση που έγινε από τα Πορτογάλικα στην Αγγλική έκανε λόγο για σκάφος που έτρεχε ποιό γρήγορα από οποιοδήποτε γνωστό τότε μέσο, σε στεριά και θάλασσα, καθώς διήνυε απόσταση 200 μιλίων μέσα σε λίγες ώρες. Σύμφωνα με την περιγραφή, το σκάφος, είχε δύο σφαίρες, στα άκρα και κινούταν, με τη βοήθεια του μαγνητισμού της γης. Το 1714 ένα άλλο γράμμα ανέφερε ότι το σκάφος δεν αποτελεί επινόηση και κατασκευή του ιερέα, αλλά ότι το εντόπισε στο δάσος και πως είναι αγνώστου κατασκευαστή. Μήπως ο ιερέας φοβήθηκε την πυρά; Αυτό ήταν ένα από τα σχέδια που συνόδευαν την περιγραφή.





Ποιά άποψη σχηματήσατε τώρα εσείς; Υπήρχαν εξελιγμένες κοινωνίες που για άγνωστο λόγο καταστράφηκαν;
Η ηλικία του ανθρώπου είναι αυτή που μας λένε οι επιστήμονες ή να πιστέψουμε στον δαρβινισμό που μάλλον... το ίδιο θα είναι!


Πηγές: alito.gr - in.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αλήθεια την φανερώνουν εκείνοι που δεν έπαψαν ακόμη να είναι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την αλήθεια τήν φανερώνει ο Ήλιος. Αργά η γρήγορα... Τίποτε δεν μένει αέναα υπό σκιά.
    Και πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που την αντιλαμβάνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή