Το Πνεύμα σου Είμαι Εγώ, "Η Εγώ Ειμί Παρουσία".
Είμαι η Ανώτερη ψυχή σου ιεραρχικά και ζω μέσα στον Πνευματικό Κόσμο.
Ο ρόλος της ψυχής είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ανθρώπινη ύπαρξη, διότι είναι η γέφυρα μεταξύ του υλικού και του πνευματικού κόσμου.
Ένα μέρος της λοιπόν ζει μαζί με την ύλη, ενώ ένα άλλο μέρος από αυτή, το μεγαλύτερο, ανάλογα από το επίπεδο εξέλιξης του καθένα είναι στην άϋλη πραγματικότητα.
Στην ύλη, το ένα μέρος της ψυχής δίνει την κίνηση και την ζωή. Στον αόρατο κόσμο μένει ατόφια επιλέγοντας τους κόσμους που αυτή θα ζει, συλλέγοντας εμπειρίες που η ίδια δημιουργεί.
Εάν δεν υπήρχε η ψυχή σου, πώς θα καθοριζόταν η ύπαρξή σου;
Ποια θα ήταν η υπόστασή σου, ανάμεσα σ' αυτούς τους δυο κόσμους;

Για να μικραίνει λοιπόν η απόσταση μεταξύ μας, πρέπει το ψυχικό μέρος που ζει στην ύλη να καλλιεργεί και να φροντίζει την υπόστασή του μέσω της συμπεριφοράς της προσωπικότητάς σας.
Με τον τρόπο αυτό η ανθρώπινη ύπαρξη ολοκληρώνεται, φέρνοντας την ολοκλήρωση του Εαυτού της στους άλλους κόσμους. Τότε η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μετατρέπεται σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ, που εμπεδώνεται μέσα στην διάνοια ως ΕΠΙΓΝΩΣΗ. Το αποτέλεσμα αυτό καθιστά την Οντότητα ικανή να ενταχθεί επιπλέον ενεργά στο ΘΕΪΚΟ ΣΧΕΔΙΟ.
Όταν συμβούν όλα αυτά, έχουμε σαν σκοπό την ΑΝΑΛΗΨΗ, που είναι η υπέρτατη προσπάθεια του ανθρώπου να ενωθεί με το Θεό. Βασικές προϋποθέσεις για να γίνει αυτό, είναι η κυριαρχία του Ανώτερου Εαυτού στον Κατώτερο, και η εξιλέωση των Καρμικών Ευθυνών, που θα ελευθερώσει την ανθρώπινη ύπαρξη από τον κύκλο των Επαναγεννήσεων.
Αυτός είναι ο Βασικός Στόχος, ο δικός σου, αλλά και του καθενός, και ο τρόπος που θα φτάσει εκεί, είναι η άσκηση και η μύηση.

Η διαδρομή αυτή δεν είναι εύκολη μα το αποτέλεσμα μεγαλειώδες.

Μυημένος λοιπόν θεωρείται εκείνος που έχει εξαγνίσει τους φορείς του και οδηγεί την ύπαρξή του στην ΑΝΑΛΗΨΗ. Το μεγάλο μυστικό είναι η αυξανόμενη συνειδητότητά σου, που βαθμιαία ανέρχεται σύμφωνα πάντα με την δική σου θέληση και επιθυμία.
Λέμε λοιπόν ότι ο άνθρωπος ζητά την λύτρωση, και δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ότι αυτή δεν έρχεται από μόνη της, αλλά έρχεται μέσα από την ατομική σας προσπάθεια της κατανόησης των ανωτέρων κόσμων, πάνω από την υλική σας ύπαρξη.
Κι όταν μιλώ για προσπάθεια, δεν εννοώ αγωνία και άγχος, και άλλες καταστάσεις που συμβαίνουν στην υλική ζωή.

Εννοώ κάθαρση, συνεχή ανάταση και,  την εναρμόνιση του Όντος με την Θεϊκή ύπαρξη.

Ένα λοιπόν από τα απλά μυστικά για να επιτύχετε, είναι το να αφήσετε τον Εαυτό σας ελεύθερο από σκέψεις. Αφεθείτε και σιγήσετε την Προσωπικότητά σας που αντιπροσωπεύεται από το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας. Ενώ αντίθετα αφήστε το δεξί σας ημισφαίριο να δράσει.
Έτσι σταματάτε να σκέφτεστε και περιμένετε ανεβάζοντας σταδιακά την συνειδητότητά σας.
Τα εσωτερικά σώματα του ανθρώπου είναι πολύ λεπτά και ευαίσθητα. Για να τους δώσεις υπόσταση στην υλική σου πραγματικότητα που βρίσκεσαι, πρέπει να τα βοηθήσεις να ενεργοποιηθούν με κάποια ενεργειακή κίνηση.
Αν το επιθυμείς θα μπορούσα να σου αναφέρω μια άσκηση πολύ απλή που θα είναι μια ώθηση για την ενίσχυση της θέλησης, σ' αυτό που ζητάς.
Πρέπει να διευκρινίσω ότι οι κινήσεις αυτής της μικρής τελετής που θα σου προτείνω, έχει σημασία να γίνονται με αργό τελετουργικό τρόπο. Ώστε Εκείνος που τελετουργεί να συνειδητοποιεί τι κάνει την κάθε στιγμή. Ο χρόνος δεν μετρά αυτές τις στιγμές και επομένως δεν θα βιάζεσαι. Γιατί θα είσαι εκτός χωροχρόνου σε μία ανώτερη διάσταση. Εκεί θα συναντήσεις την "Εγώ Ειμί".

1.Υποτίθεται ότι υπάρχει αγνή επιθυμία και προετοιμασία του εσωτερικού Εαυτού σου, που βασίζεται στην απόλυτη ειλικρίνεια. Τότε ελευθέρωσε τη σκέψη σου και συγκεντρώσου σ' αυτό που κάνεις.

2.Άναψε ένα κερί μπροστά σου, ενώ δίπλα σου να υπάρχει ένα ποτήρι με νερό.

3.Κατόπιν σήκωσε τα χέρια σου ψηλά όσο μπορείς και πρόφερε δυνατά: "Εγώ η υλική εκδήλωση επικαλούμαι την Εγώ Ειμί Παρουσία να εκδηλωθεί και να λάμψει μέσα μου".

4.Περιμένεις λίγο και μετά πίνεις εννέα γουλιές νερό.

5.Φέρνεις τα χέρια σου σε θέση προσευχής και προφέρεις τρεις φορές με μικρά διαστήματα το "ΟΜ". Έπειτα τρίβεις εννέα φορές τις παλάμες σου κυκλικά για μισό λεπτό και τις ακουμπάς πάνω στο καρδιακό σου κέντρο. Περιμένεις λίγη ώρα σ' αυτή τη στάση. Αν δεν πάρεις κάποιο μήνυμα, χαλαρώνεις, συγκεντρώνεσαι και το επαναλαμβάνεις ακόμη μία φορά.

Να επεξηγήσω πως το γράμμα Μ στο "ΟΜ" δηλώνει τον παγκόσμιο κραδασμό.

Αυτό το γνωστό "Ομ" ή Αμήν εκφράζει την Παγκόσμια Ιδιοσυχνότητα. Είναι ο ήχος της φωνής του ανθρώπου που βγαίνει με κλειστό στόμα. Η συχνότητα αυτή ΟΜ, συναντάται σε πλήθος εννοιών, και έχει άμεση σχέση με την κρανιακή κοιλότητα του ανθρώπου.

Άρα και με την κρανιακή ιδιοσυχνότητα.

Τα ανθρώπινα όντα που η κρανιακή τους κατασκευή προσεγγίζει αυτή την ιδιοσυχνότητα, είναι δεκτικά στην επίδραση του συγκεκριμένου κραδασμού. Αυτός λοιπόν που έχει το νόμο στη συνείδησή του, είναι ταυτισμένος με το "ΟΜ".
Βασικός σκοπός μας είναι να εξασφαλίσει η συνείδηση την ανεξάρτητη λειτουργία του κάθε ημισφαιρίου στον εγκέφαλο. Δίχως να υπάρχει μεταξύ τους καμία συνεργασία, επιτυγχάνεται η εκκίνηση προς την έξοδο, δια της μέσης οδού.
Το θέμα αυτό έχει ασύλληπτες διαστάσεις, τις οποίες θα τις ανακαλύψεις μόνος σου.
Η επανάληψη δημιουργεί σταθερότητα και κάποια φορά θα το πετύχεις κι εσύ. Εάν υπάρχει φυσικά αγνή καρδιά και άδολη σκέψη. Η Εγώ Ειμί Παρουσία γνωρίζει πολύ καλά πότε και σε ποιον πρέπει να εκδηλωθεί.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger