Γράφει ο ΑΤΑΛΟΣ


Η επιστήμη της ψυχιατρικής θα μας βοηθούσε σημαντικά στο να κατανοήσουμε την ψυχολογία εκείνων που είναι επιρρεπείς στoν σαδισμό. Διότι, δυστυχώς, στο χώρο του αποκρυφισμού και της μεταφυσικής, ένας πολύ μεγάλος αριθμός αυτοαποκλούμενων“δασκάλων”ή “μυστών” ή πείτε τους όπως αλλιώς θέλετε, θα μπορούσαν με κάθε άνεση να είναι τρόφιμοι ψυχιατρείου, δεν υποτιμώ καθόλου το σοβαρό θέμα του σαδισμού, ούτε και το υποβιβάζω μιλώντας για ψυχοπαθείς που εκδηλώνουν τον άρρωστο ψυχισμό τους μέσα από τη μεταφυσική και χώρους όπως τον αποκρυφισμό.
Ένας που πραγματικά βαδίζει το δρόμο του Δεξιού Μονοπατιού, διακρίνεται για την ισορροπία στο συναίσθημα, για την αίσθηση γαλήνης και ασφάλειας , αλλά κυρίως, για την πλήρη ταύτιση λόγων και έργων.
Είναι γνωστό από την ψυχολογία ότι τα άτομα με υπερτροφικό Εγώ ή τα άτομα που πάσχουν από συμπλέγματα κατωτερότητας, ζουν παραληρήματα δύναμης και μεγαλείου, προσπαθώντας να αντιρροπήσουν μια πραγματικότητα που είναι τελείως διαφορετική από εκείνη που θα επιθυμούσαν...

Τέτοιου είδους άνθρωποι λοιπόν είναι δυνατόν να ρυθμίσουν τις τύχες των ανθρώπων;
Μήπως αυτός ο κόσμος είναι στα χέρια ψυχικά ασθενών;
Ας παραθέσουμε όμως την παρακάτω μαρτυρία :

Η θαρραλέα μαρτυρία της «Σβάλι» εξηγεί γιατί τα παιδιά μας δεν διδάσκονται πλέον τα δικαιώματα του πολίτη, γιατί εθίζονται στην υποταγή της βίας, και γιατί η «κουλτούρα» μας υποβιβάζεται στον μηδενισμό, τον οικονομισμό και τον σεξισμό. «Σβάλι» είναι το ψευδώνυμο μιας γυvαίκας, ηλικίας 45 ετών, που ήταν «προγραμματιστής» εγκεφάλων για τις μυστικές εταιρίες μέχρι το 1996!!!
Ήταν έκτη στην ιεραρχία προγραμματιστών εγκεφάλων στην οργάνωση του Σαν Ντιέγκο των Η.Π.Α. και προΐστατο άλλων 30 προγραμματιστών. Διακινδύνευσε τη ζωή της για να προειδοποιήσει την ανθρωπότητα για τη μυστική Δύναμη, και τους ανομολόγητους σκοπούς τους.
Περιγράφει μία σαδιστική σατανική σέκτα που καθοδηγείται από τους πλουσιότερους και ισχυρότερους ανθρώπους του πλανήτη. Με βάση τις Η.Π.Α. και την Ευρώπη, η συνωμοτική αυτή ελίτ σχεδιάζει μία «παγκόσμια τάξη» που θα κάνει τους προηγούμενους ολοκληρωτισμούς να μοιάζουν με προσκοπικές ασκήσεις.
Τον Μάρτιο του 2000, η Σβάλι άρχισε να γράφει μία μηνιαία στήλη για «επιζήσαντες» της τελετουργικής κακοποίησης που είναι δημοσιευμένη στο Ίντερνετ . Τον Δεκέμβριο του 2001,
 ο H.J. Springer, εκδότης του CentrExNews.com, επικοινώνησε με την Σβάλι και της πήρε μία εκτενή συνέντευξη μέσω e-mail, την οποία παρουσίασε online στο Ίντερνετ .
Εκεί, μεταξύ άλλων, λέει για τον Ο.Η.Ε.: «Το Ανώτατο Συμβούλιο έχει ήδη διαμορφωθεί σαν πρότυπο αυτού που θα κυβερνά, όταν επιβληθεί η Παγκόσμια Νέα Τάξη. Συναντιέται τακτικά για να συζητήσει θέματα οικονομίας, διοίκησης, πολιτικής, κ.λπ. και για να λύσει τα προβλήματα που ανακύπτουν. Για άλλη, μία φορά, οι ηγέτες αυτοί είναι επικεφαλής του οικονομικού κόσμου, των παλαιών τραπεζικών ιδρυμάτων.
Ο Ο.Η.Ε. (και η αρχική Κοινωνία των Εθνών) δημιουργήθηκε στις αρχές του 20ου αι ώνα προκειμένου να βοηθήσει να ξεπερασθεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια για μια παγκό σμια διακυβέρνηση... Το εμπόδιο αυτό είναι ο πατριωτισμός, δηλαδή η υπερηφάνεια κάθε πολίτη νια τη χώρα του.

Ο Ο.Η.Ε. είναι ένα προκαταρκτικό στάδιο, αλλά δεν είναι η πραγματική εξουσία στον κόσμο, και θα είναι σχετικά ασήμαντος όταν πάρουν τον έλεγχο οι ΜΚΟ. Τα πραγματικά Συμβούλια θα έλθουν τότε στο προσκήνιο. Αλλά για να γίνει αποδεκτή από το ευρύ κοινό η έννοια της "παγκόσμιας κοινότητας", ο Ο.Η.Ε. αποτελεί εφαλτήριο στο έργο τους προς την NWO».
(Το παραπάνω απόσπασμα είναι από άρθρο του Λεωνίδας Αποσκίτης και, είναι αναδημοσίευση , έχει δημοσιευτεί σε παλαιότερο τεύχος του περιοδικού "Τρίτο Μάτι" ).


Πηγή:
http://kalyterotera.blogspot.com/2011/01/blog-post_6459.html

Δημοσίευση σχολίου

Blogger