Γράφει ο ΑΤΑΛΟΣ

Σήμερα, κυβερνούν όλους τους λαούς τα μεγάλα οικονομικά Συμφέροντα. Για την επίτευξη του στόχου αυτού, έχουν χρησιμοποιήσει κυρίως την απόκρυφη μυστική γνώση της αριστερής χειρός(μαύρη μαγεία), αλλά και άλλες δευτερεύουσες επιστήμες, όπως π.χ την επιστήμη της ηλεκτρονικής.
Ο σατανάς είναι ο εμπνευστής του σαδισμού, το κλειδί αυτό δόθηκε σ' αυτή την σαδιστική σεκτα, διότι έτσι πραγματοποιείται ευχερέστερα ο έλεγχος του ανθρώπινου νου.
Αυτή η σατανική σαδιστική σεκτα που βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία εδώ και χιλιάδες χρόνια , διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια πλήρως την ενδογαμία, ενώ σήμερα πλέον ελέγχει τους πάντες και τα πάντα μέσω του χρήματος, αλλά παράλληλα χρησιμοποιεί και πολλές μεθόδους ψυχολογικής βίας.
Ο D. Icke στο βιβλίο του " Το μυστικό όλων των εποχών" έχει καταγράψει πολλές σαδιστικές φρικαλεότητες, μη εξαιρουμένων και των σεξουαλικών παραφύση βιασμών μικρών παιδιών κάτω των 6 ετών.
Ο Στρατηγός  Γ. ΑΥΦΑΝΤΗΣ, στο βιβλίο του " Ο βωμός της ελπίδος", στην σελ .293, αναφέρει το εξής : " Οι εξουσιασταί όμως, που γνωρίζουμε σήμερα, οι οποίοι έχουν τόσο απάνθρωπα και αιμοβόρα αισθήματα, δεν υπάρχει λόγος να τους κατατάξουμε εις τα ερπετοειδή δια να εξηγήσουμε την συμπεριφορά των μετά την αποκάλυψίν μου ότι φέρνουν στο αίμα των το μίασμα της αναισθητικής λέπρας που νεκρώνει κάθε ανθρώπινο αίσθημα χαράς και χαίρονται μόνο ως Σαδισταί βασανίζοντες τους άλλους ανθρώπους..."
Έτσι κατασκεύασαν την νέα γενιά ανθρώπων-ρομπότ μέσα από τις οργανώσεις που ελέγχουν, μυστικές και μη. Εκεί διαμορφώθηκαν οι μεγάλες επαναστατικές κοσμοθεωρίες, όπως π.χ  το "Κεφάλαιο", του σατανιστή  Karl Marx.
Το ότι, ο Μarx ήταν ακόλουθος της αριστερής χειρός φαίνεται στο ποίημά του:  "The player", όπου αναφέρει:
" Οι ατμοί της κόλασης αναδύονται
 και γεμίζουν τον νου,
 ώσπου να γίνω τρελός
 και η καρδιά μου ολότελα να αλλάξει.
 Βλέπεις αυτό το ξίφος ;
 Ο πρίγκιπας του σκότους / Δώστο σε μένα/ Για μένα αυτός ( ο σατανάς)
 δείχνει την ώρα και τα σημεία/Ακόμη τολμηρότερα σέρνω το χορό του θανάτου".
Μα, καλά πως ένας σατανιστής νιάζεται για το συμφέρον του φτωχού και αδικημένου, εν ονόματι του "μεγάλου αδικημένου";
Αυτού που είναι η πηγή κάθε ανθρώπινης χειραφέτισης προς το κακό. Πως είναι δυνατόν;

Δημοσίευση σχολίου

Blogger
  1. Φίλε μου, μην ξεχνάς ποτέ ότι τίποτα δεν είναι απόλυτα μαύρο και τίποτα δεν είναι απόλυτα λευκό στον κόσμο της Εκδήλωσης. Ούτε όλοι όσοι κλίνουν προς τα αριστερα είναι "σατανικοί", ούτε και όλοι όσοι κλίνουν προς τα δεξιά είναι "φωτεινοί". Ας το διαχωρίσουμε λίγο γιατί, συγχώρα με,αλλά διακρίνω ελαφρώς πολωμένο το άρθρο σου.

    Σαφώς και δεν αντιλέγω στο ότι υπάρχει μια κάστα σκοτεινή που επιθυμεί να διαστρεβλώσει. Είναι γνωστό αυτό ακόμη από τις εποχές της Ατλαντίδος οπου μαύροι μάγοι που επέζησαν από την καταστροφή της ξεκίνησαν το όλο έργο της διαστροφής. Όμως ας διαχωρίσουμε λίγο το Φιδικό στοιχείο ως βάση όλων των αρχαίων φιλοσοφιών από το "ερπετοειδές" σκοτεινό που πραγματεύεσαι.

    Και μην ξεχνάς ότι κάθε γνώστης της Δύναμης γνωρίζει και τις Δυο πλευρές και τις χειρίζεται ενιοτε και κατά περίπτωση. Εξάλλου κάθε εκπόρευση του Όντος έχει τα χαρακτηριστικά και του Δημιουργού αλλά και του Καταστροφέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ, εμείς φίλη ή φίλε μας δεν μπαίνουμε στην λογική:"όσοι δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας".
    Ωστόσο να θυμίσω ότι οι τεχνικές που υπάρχουν σήμερα για τον έλεγχο του νου είναι βασισμένες σε πανάρχαια αποκρυφιστικά κείμενα...
    Το άρθρο αυτό για μένα απλά αναφέρει μερικά ψήγματα από τι μπορεί να συμβαίνει σήμερα...
    Αλλά εφόσον εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο, ιδού διαφωτισέ μας...
    καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή