Επείγουσες προετοιμασίες ζήτησε από τις ρωσικές Αρχές να ξεκινήσουν, η ρωσική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας, για την προστασία των πυρηνικών της εγκαταστάσεων...

συμπεριλαμβανομένων και των πυρηνικών της πυραύλων, προ του κινδύνου μιας ηλιακής έκρηξης η οποία δύναται κατ’ αυτούς, να προκαλέσει μαζικές διακοπές ρεύματος, μέχρι και την πυροδότηση των πυρηνικών κεφαλών!

Στην αναφορά γίνεται εκτενής λόγος για την ηλιακή έκρηξη, που σημειώθηκε εχθές, με αποτέλεσμα μεγάλες περιοχές της Χιλής να μείνουν χωρίς ηλεκτροδότηση από την υψηλή ακτινοβολία που κατέληξε στο συγκεκριμένο σημείο της γης, για λίγα λεπτά μετά την ηλιακή αυτή έξαρση.

Οι επιστήμονες της ρωσικής Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας, εκτιμούν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, πως αυτό που συνέβη στη Χιλή, συνέβη και πριν μερικές ημέρες με την απότομη διακοπή ρεύματος στην Αριζόνα και στην Νότια Καλιφόρνια στις 8 Σεπτεμβρίου, ενώ οι Ρώσοι επιστήμονες φτάνουν στο σημείο να θεωρούν, πως το φαινόμενο ευθύνεται πιθανότατα για τα πρόσφατα ατυχήματα στα πυρηνικά εργοστάσια της Γαλλίας και των Η.Π.Α!
http://troktiko-blog.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger