Σάλο έχει προκαλέσει στη βρετανική showbiz η αποκάλυψη της τηλεπερσόνας Peaches Geldof πως είναι πιστή της παραθρησκευτικής ομάδας Ordo Templi Orientis ή αλλιώς ΟΤΟ και γνωστό στην Ελλάδα και σαν «Το τάγμα των Ναών της Ανατολής».
Η 24χρονη επέλεξε να μοιραστεί τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις με τους 148.000 followers μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Twitter. Το ίδιο επιβεβαιώνει και το σχετικό τατουάζ που έχει.






Ιδρυτής του ΟΤΟ, ήταν ο ψευδοπροφήτης Aleister Crowley, ο οποίος γεννήθηκε το 1875 από αστική οικογένεια της Βρετανίας. Πολλοί τον χαρακτήρισαν ως το «πιο κακό άτομο στον κόσμο».



Στις τελετουργίες που εισήγαγε, περιλαμβάνονται οι σαδομαζοχιστικές σεξουαλικές τελετές και η χρήση ναρκωτικών ουσιών. Η χαρακτηριστική φράση του που διαιωνίστηκε μέσω του ΟΤΟ, ήταν «Κάνε αυτό που θέλεις».



Ανάμεσα στους διάσημους που πιστεύεται πως είχαν σχέση με το ΟΤΟ, ήταν και ο Jimmy Page των Led Zeppelin, καθώς και ο Jay-Z.



Φυσικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλάνε για προσπάθεια απόκτησης φήμης μέσω της δημοσιοποίησης των θρησκευτικών πεποιθήσεων. Επιπλέον, χαρακτηρίζεται σαν μια εμπορική προσπάθεια προκειμένου να εντυπωσιάσουν νέους που θέλγονται από αποκρυφιστικές θεωρίες. 
 Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

Blogger