Η βιοδυναμική αστρική προβολή μέσω νερού δρα πολλές φορές ως χρονομηχανή για την επίτευξη υπερφυσικού αποτελέσματος. Διότι το νερό έχει μνήμη και αλλάζει την μοριακή του σύνδεση, κάθε φορά  που αποθηκεύει νέα δεδομένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει τις ιδιοτητές του.
Το νερό, λοιπόν, έχει την δυνατότητα υγροποιήσεως της ενέργειας που δέχεται, ωστόσο η μεταβίβαση της ενέργειας αυτής είναι ευχερέστερη, ειδικά διαμέσου της σεξουαλικής μαγείας. Δηλαδή,  στην περίπτωση αυτή το νερό επιτυγχάνει την παραγωγή μαγικού αποτελέσματος, με στόχο την υλοποίηση προσωπικής και συλλογικής σκεπτομορφής.

Πρόκειται για αόρατη και νοήμων ενέργεια, που έχει την δυνατότητα να επισκιάζει μεμονομένα άτομα ή τόπους ίδιας κραδασμικότητας (δονήσεως).

Εάν το  άτομο που θα μαγνητίσει την εν λόγω ενέργεια (σκεπτομορφή)  που  το επισκιάσει. Είναι εξουσιοδοτημένος πράκτορας έχει την δυνατότητα με την χρήση προηγμένων κινητών - τηλεφώνων να κάνει μετατροπή των εγκεφαλικών κυμάτων του, διαμέσου εξελιγμένου λογισμικού πληροφορικής, σε " ιους σκέψεων" και να τις διοχετεύσει στο διαδίκτυο. 
Μια απλή ιδέα που μπορεί να εμφυτευθεί υποσυνείδητα σ' ένα ανυποψίαστο άτομο είναι ικανή να αλλάξει την ζωή του.
Μια άλλη περίπτωση είναι η ενέργεια αυτή να καταγραφεί ψηφιακά και, να μεταδωθεί υπό μορφή ηλεκτρομαγνητικού κύματος από κεραίες κινητής τηλεφωνίας ή από το ψηφιακό σήμα της τηλεόρασης κ.ο.κ.
Η παγίδευσει του συνειδητού μέρους  των ανθρώπων είναι ακόμη ένας μηχανισμός για περισσότερο έλεγχο.

Δημοσίευση σχολίου

Blogger