Προκλητικές, παράνομες και παράτυπες είναι οι φυλάξεις επιχειρηματιών και άλλων προσώπων από άντρες που υπηρετούν το σώμα Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας. Με λίγα λόγια και θα μπούμε και στο παρασύνθημα, στερούν από τον απλό λαό και τους πολίτες αυτής της χώρας το δικαίωμα της φύλαξης, από αστυνομικούς,  με αποτέλεσμα να μπαινοβγαίνουν ληστές και δολοφόνοι στα σπίτια μας, προκειμένου κάποιοι άλλοι να απολαμβάνουν ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο.
 Σύμφωνα με καταγγελία που ήρθε στα γραφεία του Μακελειό, φαίνεται στην Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής να παρατηρείται το εξής τραγελαφικό φαινόμενο. 
Εδώ και μερικές ημέρες τοποθετείται ειδική ομάδα αστυνομικών της Ασφάλειας νυχτερινές ώρες και κατά το ωράριο 22:00-06:00 να κάνει υπηρεσία σταθερού μπλόκου σε τρία διαφορετικά και συγκεκριμένα σημεία στην ευρύτερη περιοχή των βορείων προαστίων με σκοπό να βρίσκεται κοντά και να φυλάσσουν αποκλειστικά και μόνο την οικία αξιωματικού ασφαλείας του οποίου το όνομα αν και γνωρίζουμε δεν θα αναφέρουμε προς το παρών. 
Εάν ήταν ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ τουλάχιστον θα το καταλαβαίναμε, αλλά αυτό που γίνεται θεωρείται προκλητικό, αφού την ίδια ώρα ο ευκατάστατος και ατσαλάκωτος κύριος χαίρει άκρας οικονομικής άνεσης.
Και δυστυχώς η πρόκληση δεν περιορίζεται μόνο εδώ. Το makeleio.gr καθώς και η εκπομπή Μακελειό, έχουν φέρει στο φως της δημοσιότητας κατά καιρούς πολλές παρόμοιες περιπτώσεις, ανθρώπων που δεν δικαιούνται πλέον να φυλάσσονται από αστυνομικούς και όμως φυλάσσονται. Κάποιοι άλλοι δεν αρκούνται σε έναν ή δύο αστυνομικούς και χρειάζονται μια ολόκληρη στρατιά να τους φυλάει ακόμα και για να πάνε στο σούπερ μάρκετ. 
Ένας από αυτούς, ο τρομοκρατημένος μετά την διαφυγή του Χριστόδουλου Ξηρού, Μιχάλης Χρυσοχοίδης που χρειάστηκε όπως αποκαλύπτουν και τα έγγραφα που βλέπεται τέσσερις και έναν μπαλαντέρ αστυνομικούς για να τον συνοδεύσουν μέχρι τον Πλαταμώνα.
Ο φτωχός Λιάπης αύξησε την προσωπική του ασφάλεια, μετά την σύλληψή του με τις πλαστές πινακίδες, γιατί δήλωσε πως φοβάται για την ζωή του και ο προφυλακισμένος Λαυρέντης Λαυρεντιάδης φυλασσόταν παράνομα από 4 αστυνομικούς. Δύο βατραχανθρώπους , έναν από τα ΜΑΤ, και έναν από την  υπηρεσία προστασίας επισήμων.  Και ο λαός πληρώνει…

Αλήθεια, τι έχει απογίνει ο νόμος του ίδιου του Δένδια που όριζε πως κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί φύλαξη από αστυνομικούς, οφείλει πλέον να πληρώνει ένα ποσό ανάλογα με τις απαιτήσεις του; Υπάρχει κάποιος κατάλογος ανθρώπων στην διάθεση του Δένδια που εφάρμοσαν τον νόμο; 
Ή όλοι ακολουθούν το γνωστό κόλπο του εργολάβου; Ποιο είναι αυτό;   Ένας αστυνομικός συνήθως υψηλά ιστάμενος που κάνει τον εργολάβο  διαλέγει πέντε έξι χαμηλόβαθμους αστυνομικούς και τους στέλνει να κάνουν τους σωματοφύλακες με κίνδυνο της ζωής τους για πέντε και επτά ευρώ.
 Μάλιστα εάν κάποιος από την υπηρεσία ζητήσει τους αστυνομικούς που απουσιάζουν ο εργολάβος θα βρει μια δικαιολογία να τους καλύψει.
Και την ίδια ώρα που οι πολίτες διαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχει φύλαξη και αστυνόμευση, ο κύριος Δένδιας επικηρύσσει τον Ξηρό για 4 εκατομμύρια ευρώ χωρίς να μας εξηγήσει που θα βρει τόσα χρήματα. Εάν υπάρχουν 4 εκατομμύρια διαθέσιμα στην Ελληνική Αστυνομία γιατί δεν αυξάνει την φύλαξη των πολιτών παίρνοντας στο σώμα περισσότερους αστυνομικούς; 
Ή τελικά έχει τόσο περίσσευμα από προσωπικό που φτάνει να έχει ο κάθε επιχειρηματίας από τέσσερις και πέντε σωματοφύλακες;  Ας μας πει ο Υπουργός τι συμβαίνει τελικά την στιγμή που το έγκλημα οργιάζει;

Δείτε το βίντεο από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΖΟΟΜ:



makeleio

Δημοσίευση σχολίου

Blogger