Νέα Υόρκη
Συγκίνηση προκαλεί στις Ηνωμένες Πολιτείες η ιστορία ενός 8χρονου αγοριού που πέθανε στην προσπάθειά του να σώσει από τη φωτιά τον παππού του, ο οποίος είχε κινητικά προβλήματα.

Το αγόρι είχε ήδη σώσει έξι συγγενείς του, ειδοποιώντας τους για την φωτιά.

Όπως αναφέρει το CNN, ο Τάιλερ Τζ. Ντούχαν έμενε σε συγγενείς του στο Πένφιλντ της Νέας Υόρκης το βράδυ της Κυριακής, όταν παρατήρησε ότι είχε πιάσει φωτιά το τροχόσπιτο.

Μέχρι να φτάσει στο σημείο η πυροσβεστική και η αστυνομία, ο Τάιλερ κατάφερε να ξυπνήσει έξι από τους ανθρώπους που κοιμόντουσαν στο τροχόσπιτο, ανάμεσά τους δύο παιδιά ηλικίας 4 και 6 ετών.

Στη συνέχεια, επέστρεψε στο τροχόσπιτο για να βοηθήσει τον παππού του, ο οποίος είχε κινητικά προβλήματα.

«Μέχρι εκείνη την ώρα, η φωτιά είχε φτάσει στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου» δήλωσε ο διοικητής της Πυροσβεστικής, Κρις Εμπμέγερ.

Το αγόρι και ο παππούς του πέθαναν από την υψηλή θερμοκρασία και την εισπνοή καπνού. Οι σοροί τους βρέθηκαν στο πίσω μέρος του τροχόσπιτου. Στην ίδια φωτιά πέθανε και ο θείος του αγοριού.

«Με κάνει πολύ υπερήφανη, πραγματικά με κάνει, αλλά απλά τον θέλω πίσω» δήλωσε η μητέρα του Τάιλερ, Κρίσταλ Βρούμαν.

Το αγόρι είχε ξεφύγει από την αγκαλιά της θείας του και είχε μπει πάλι στο τροχόσπιτο για να βγάλει τον παππού του. Βρέθηκαν σχεδόν αγκαλιασμένοι σε ένα κρεβάτι, καθώς ο Τάιλερ φαίνεται ότι προσπάθησε να σηκώσει τον παππού του.

Η μητέρα του αγοριού είπε ότι το αγόρι και ο παππούς του ήταν πολύ καλοί φίλοι.

«Είμαι ευγνώμων που πέθανε μαζί με ανθρώπους που αγαπούσε» είπε η μητέρα του. «Που δεν πέθανε μόνος του» πρόσθεσε.

Στην πυρκαγιά πέθαναν και αρκετά ζώα που είχαν τα μέλη της οικογένειας: σκυλιά, γατιά, ένας λαγός και μερικά χάμστερ.

Newsroom ΔΟΛ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger