Η 30χρονη Βραζιλιάνα ηθοποιός Αντιάνα Φερέιρ, δεν χτύπησε μόνο τον διάσημο δισεκατομμυριούχο χρηματιστή Τζορτζ Σόρος, αλλά και όλους τους δικηγόρους μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου της Νέας Υόρκης.

Όταν οι δύο πλευρές συναντήθηκαν για να βρούν λύση σε μια παλιότερη διένεξη, με τον δικηγόρο της, τους νομικούς συμβούλους του Σόρος και τον ίδιο, η Φερέιρ επιτέθηκε στον Σόρος χτυπώντας τον και ρίχνοντας κάτω τα ακουστικά που φορούσε, επιτέθηκε στον δικηγόρο του αρπάζοντάς του τα γυαλιά του και τα πέταξε σε έναν βοηθό του Σόρος, στον οποίο, εν συνεχεία, έριξε μια σφαλιάρα και τον κλώτσησε στο καλάμι. Δεν σταμάτησε, όμως, εκεί αφού απείλησε έναν άλλο δικηγόρο ότι θα τον «χώσει στη φυλακή», ενώ φεύγοντας χειροδίκησε και εναντίον του δικού της δικηγόρου.

Η Φερέιρ διεκδικεί από τον πρώην σύντροφό της Σόρος, αποζημίωση δεκάδων εκατομμυρίων δολαρίων για τον τσακωμό της μαζί του, κατά τη διάρκεια του οποίου τον κατηγορεί ότι της επιτέθηκε.

Ο τσακωμός είχε ξεσπάσει όταν η Φερέιρ έμαθε πως ο Σόρος, ενώ αρχικά της είχε τάξει να της αγοράσει ένα χλιδάτο διαμέρισμα στην περιοχή Upper East Side της Νέας Υόρκης, τελικά το αγόρασε για τη νυν σύζυγό του, Ταμίκο.
Το διαμέρισμα που διεκδικούσε η ηθοποιός στο Μανχάτταν κόστιζε 1,9 εκατ. δολάρια.





Δημοσίευση σχολίου

Blogger