Το δικαστήριο του Worcester στη Βρετανία καταδίκασε σε φυλάκιση δύο ετών την 21χρονη Λόρεν Μόρις η οποία πριν από πέντε χρόνια είχε σεξουαλικές επαφές με έναν οχτάχρονο μαθητή με τον οποίο είχε βρεθεί τουλάχιστον πενήντα φορές!
Η Μόρις άρχισε να "βλέπει" τον ανήλικο όταν εκείνη ήταν 16 ετών και συνέχισε μαζί του για δύο συνεχή χρόνια. Ο δικαστής σήμερα επέβαλε διετή φυλάκιση στη νέα γυναίκα με την κατηγορία ότι είχε συνάψει σεξουαλικές σχέσεις με άτομο κάτω των 16 ετών.
Πάντως εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η κοπέλα ήταν γελαστή και κάπνιζε απαθής έξω από τη δικαστική αίθουσα ενώ περίμενε να ακούσει τη ποινή της. Οι αστυνομικοί της περιοχής άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση τον περασμένο Μάρτιο όταν άκουσαν από συμμαθητές του μικρού μαθητή ότι αυτός μιλούσε στο σχολείο με υπερηφάνεια για τη σχέση του με την 21χρονη!
Η Λόρενς που είναι μητέρα ενός παιδιού και η ίδια, έχει σταματήσει τις επαφές με τον ανήλικο. Ο συνήγορός της ζήτησε την επιείκεια του δικαστηρίου χαρακτηρίζοντάς την ανώριμη και ο δικαστής Robert Juckes δήλωσε ότι η κοπέλα θα εκτίσει στη φυλακή το ένα έτος μόνο της ποινής της επειδή ήδη από μόνη της είχε διακόψει κάθε επαφή με τον μαθητή.
Πάντως εκτός από τη ποινή φυλάκισης απαγορεύτηκε στη Μόρις να συναντά αγόρια κάτω των 16 ετών χωρίς την παρουσία των γονιών τους.

http://gr.news.yahoo.com

Δημοσίευση σχολίου

Blogger