Στον εισαγγελέα του ναυτοδικείου παραδόθηκε η δικογραφία για τον σημαιοφόρο του λιμενικού Δημήτρη Μπαλτάκου - Κρίθηκε ελλιπής καθώς περιλαμβάνει μόνο τις καταθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και όχι αυτοπτών μαρτύρων.

Τη δικογραφία που αφορά στο επεισόδιο που σημειώθηκε την Τετάρτη στη Βουλή, μεταξύ σημαιοφόρου του Λιμενικού Σώματος, Δημήτρη Μπαλτάκου και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής παρέλαβε από το Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου.
Η εισαγγελία του Ναυτοδικείου χαρακτήρισε ελλιπή τη δικογραφία, καθώς περιλαμβάνει μόνο τις καταθέσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και όχι αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν μπροστά στο περιστατικό, ενώ έχει ζητηθεί και ιατροδικαστική έκθεση από τους μηνυτές, που φέρονται ότι ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.
Έτσι, όταν ολοκληρωθεί η δικογραφία, θα παραδοθεί στον αντιεισαγγελέα του Ναυτοδικείου, ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία τον Δημήτρη Μπαλτάκο, που κατηγορείται για απλή απρόκλητη σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή.
Το πρωί ο σημαιοφόρος του Λιμενικού, παρουσιάστηκε στο Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, καθώς με απόφαση του αρχηγού του Σώματος είχε τεθεί στη διάθεση της υπηρεσίας.

efsyn.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

Blogger